Super Mini Belaidė "Bluetooth" Terminis Etikečių Spausdintuvas D11 Unikalų Kainos Etiketė Spausdintuvai, Etiketės, Etiketės Office Žymeklį Kainą Spausdintuvo Papeles Termico

Super Mini Belaidė "Bluetooth" Terminis Etikečių Spausdintuvas D11 Unikalų Kainos Etiketė Spausdintuvai, Etiketės, Etiketės Office Žymeklį Kainą Spausdintuvo Papeles Termico

p157831

Nauja

Yra sandėlyje

€26.07 €15.64
Vnt.

Žymos: terminis etikečių spausdintuvas, phomemo, hf138, d11 etiketė, lipdukas, portabl spausdintuvą, ddr2 ram, gėlių spausdintuvas, brolis spausdintuvą, NiiMbot, 80mm terminis spausdintuvas.

GOOJPRT Mini Etiketės Barcode Lipduką Spausdintuvas Terminio Gavimo Spausdintuvą 2 In 1 Spausdintuvas Bill Mašina, 20mm-57mm "Android", "iOS", "Windows"

Savybės:

Belaidžio dizaino, palaiko ilgai atstumas spausdinimas.Belaidžio ryšio atstumas iki 10m.Tiesioginis terminis, ne rašalas, spausdinimo milteliai, arba juostelės.Palaiko visos pagrindinės etiketės formatai: kaina, data, dydis, svoris, vardas, ir taip toliau.Universalus, paprastas naudoti.Mini ir lengvas, patogus jums atlikti. 1200mAh baterija-talpa palaiko ilgai naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS Baterijos talpa: 1200mAh Rezoliucija: 203dpi Elementą dydis: 132 * 79 * 29mm / 5.2 * 3.11 * 1.14 į Pakuotės dydis: 200 * 130 * 40mm / 7.87 * 5.12 * 1.57 Pakuotėje svoris: 210g / 7.41 uncijų

Pastaba:

1.Dėl skirtingų ekrano ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. 2.Prašome leisti 5~10mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 3.Modelių spalvinga etikete knyga bus išsiųsta atsitiktine tvarka.Prašome suprasti, ačiū.

Nemokama Programa:

Ten yra be Etiketės Spausdinimo Programėlę, skirtą etikečių spausdintuvas:

1. "Android" ir iOS, galite atsisiųsti programą, nustatyti žemiau QR kodą,

2. IOS telefono, tiesiog ieškoti NiiMbot APP Store ir atsisiųskite ją.

Pakavimo Apima

Jei pasirinksite "Standartinės Spausdintuvo Rinkinys", jums bus gauti,

1 * Etikečių Spausdintuvas

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Jei jums pasirinkti " Pridėti 1 Ritininio Popieriaus ', jums bus gauti,

1 Standartinės Spausdintuvo Rinkinys

extra 1 ritinėliai popieriaus etiketė

Jei norite, daugiau, knygos, prašome bandyti pirkti iš žemiau pateiktos nuorodos ,

Produkto Rodo

Lengva Naudotojo Vadovas

Mokėjimo

Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Jei už didelį užsakymą, taip pat galime priimti TT per Banko ir Western Union.Prašome peržiūrėti mūsų įmonės svetainėje ir susisiekite su mumis gamyklos tiesioginio pardavimo didmeninės kainos.

Pristatymas

Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) daugelis pašto paslaugų, tokių kaip HK post/China post/Singapore Post/Netherland Paštu, paprastai prekėms, kurios yra pagal 2KG bus išsiųsti Kinija po Oro pašto visoms prekėms be baterijų.Už prekes su baterijomis, paprastai mes naudojame Netherland Paštu arba Singapore Post priklauso nuo skirtingų šalių.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Pristatymo paprastai imtis 15-45 dienų atvykti į paskirties vietą.Tačiau dėl kai kurių Pietų Amerikos šalių, kartais reikės daugiau nei 60 dienų, prašome jį suprasti.

RMA Politikos

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO#.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Paskolai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti .

Atsiliepimai

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome nedvejodami palikti neigiamų atsiliepimų tiesiogiai ir prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.rtI

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai