HiFi kabelis audio RCA kabelio Audio signalo laido kištukas 3.5 mm aux plug konvertuoti du RCA plug & amp audio 3.5 mm, viena su dviem RCA Sąsaja

HiFi kabelis audio RCA kabelio Audio signalo laido kištukas 3.5 mm aux plug konvertuoti du RCA plug & amp audio 3.5 mm, viena su dviem RCA Sąsaja

p158102

Nauja

Yra sandėlyje

€9.95 €8.06
Vnt.

Žymos: RCA, rca, žaislai, 10, 12 metų amžiaus, 3.5mm 4 pole, mp3 mp4 grotuvas, fiio aux cable, modul stiprintuvo valdyba, ataudio koaksialinis kabelis, ipod touch, earphon.

Specifikacijos

Sąsajos tipas:3.5 mm 2*rca Vielos skersmuo:5.8 mm Laido medžiaga:OFC(bedeguonį varį) Suvirinimo:Vertus, litavimo, naudojant 5% sidabro lydmetalis ------Jei negalite rasti ilgio ir tipo kabelis jūs ieškote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengsimės surinkti reikiamą kabelį už jus.

Pakavimo Sąrašas

1piece*3,5 mm 2*rca kabelis

PASTABA

------Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

A. Didelio grynumo OFC (deguonies-nemokamai vario) core, su mažiau signalo nuostolių ir tyros garso.B.Vytos poros konstrukcija efektyviai sumažina iškraipymą ir padidina garso aiškumą.C.Vario tinklelio skydas su 92% aprėptis gali veiksmingai apsaugoti elektromagnetinių ir radijo dažnių trikdžių.D.Dviguba apsaugos rankovėmis, elastinga pvc apsauginė striukė, sumažinti atsparumą ir padidinti minkštumą ir ilgaamžiškumą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai