Moterų Blizgančiais Bikini Bodysuit Seksualus Teddies Vienas Gabalas Žalios Blizga Apynasrio Backless Klubas Bodysuit Maudymosi Kostiumėlį Paplūdimio Seksualus Maudymosi

Moterų Blizgančiais Bikini Bodysuit Seksualus Teddies Vienas Gabalas Žalios Blizga Apynasrio Backless Klubas Bodysuit Maudymosi Kostiumėlį Paplūdimio Seksualus Maudymosi

p15912

Nauja

Yra sandėlyje

€15.52 €10.08
Vnt.

Žymos: mėlyna apynasrio bodysuit, portgas d ace marškinėliai, figurin vienas gabalas, maudymosi kostiumėlis moterims, maudymosi kostiumėliai, bodysuit vyrų tinklinio, bodi moterims, moterų teddies, vienas gabalas blizga maudymosi kostiumėlį, plonas moterų bodysuit.

Rinkinį Sudaro : 1 Vnt Moterų China Maudymosi Kostiumėlį

Būklė : Naujas, be tegus

Medžiaga : Poliesteris, Spandex, China

Savybės :

Moterų Vienas Gabalas China Green Blizga Apynasrio Backless Klubas Bodysuit Maudymosi Kostiumėlį Paplūdimio.

Pagaminti iš elastinga medžiaga, outter su blizgančiais, svaiginimo ir patogūs dėvėti.Priekiniai bustline( iš china dalis)26 cm/10.23 colių.

Priekiniai artimųjų tuščiaviduriai ir backless dizaino rodyti savo kūno kreivės.Savarankiškai kaklaraištis styginių kaklo ir juosmens.

Visiškai liniuotas su kvėpuojantis nuoskauda audinys patogumą ir papildomą apsaugą.Pls prašome patikrinti dydžio diagramos, prieš užsakant.

Puiki gimnastika, dancewear, darbo, plaukimo ar clubwear, ir tinka helovinas roleplaying kostiumas.

Dydžių Lentelė

Siūloma dydis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį.

(Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno) Žyma "Ne".Rekomenduojama Dydį, Priekiniai Artimųjų, Ilgis Juosmens S 23.6"/60cm 22.8-26.0"/58-66cm M 23.8"/60.5 cm 23.6-26.8"/60-68cm L L 24.0"/61cm 24.4-27.6"/62-70cm

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.

Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai