16 LED Saulės energija Varomas Disko Šviesos Lauko IP65 Vandeniui Sodo Landšafto Apšvietimo Lempa Kieme Denio Vejos Kiemo Kelias Takas

16 LED Saulės energija Varomas Disko Šviesos Lauko IP65 Vandeniui Sodo Landšafto Apšvietimo Lempa Kieme Denio Vejos Kiemo Kelias Takas

p159474

Nauja

Yra sandėlyje

€25.31 €14.94
Vnt.

Žymos: daug lauko šviesos, sodo žibintas, vyrai lauko žibintai, led sodo šviesos girlianda, lauko žibintas, lempa led, kiminų, žemės potvynių žiburiai, lauko, 1W LED, kelių gatvių šviesos.

Specialios Funkcijos:

Atnaujinti 16LED didelis saulės šviesos sodas žibintai,Skirtingai nuo kitų 4 ar 8LED saulės grand žibintai, mūsų saulės disko šviesos sudaro 16 LED žibintai, kuri reiškia, kad jūsų kelias bus gaminti daugiau šviesos.Po 4-6 valandų įkrovimo, gali įsižiebti dėl 6-8 valandas.

Speciali Pastaba:

Kai jūs gaunate tai šviesa, nes naujas produktas neturi pernelyg daug energijos, ši šviesa gali ne šviesą, nesvarbu, kad lempa yra sugedusi,Įjungti jungiklį ir įdėti jį į saulę mokestis už o, jums gali įsižiebti.

Ypatingas dėmesys:

Mūsų saulės lempos yra griežtai išbandyti, kai jie palieka gamyklą.Įsitikinkite, kad jie visi sveiki ir atsparūs vandeniui.Jei jums rasti, kad tai nėra įsižiebti, kai jūs gaunate jį, įjungti jungiklį ir atskleisti jį į saulę laiką, ir jis pradės dirbti.Nereikia pakeisti!

Teisingai naudoti aplinkos:

Tai yra lauko saulės vandeniui šviesos, kai jūs jį naudoti, prašome įdėti ją į vietą, kur saulė gali šviesti lauke, tai ypač tinka naudoti lauke veja.

Klientų Aptarnavimo:

jei turite kokių nors klausimų ar problemų, apie mūsų saulės kieme žiburiai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą!Mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai