30cmx50cmClear Vinilo Taikymo Juosta W/Mėlyna Derinimas Tinklelis Automobilių Siena Amatų, Meno, Lipdukas Perdavimo Popieriaus Juosta Lipni "PASIDARYK pats"

30cmx50cmClear Vinilo Taikymo Juosta W/Mėlyna Derinimas Tinklelis Automobilių Siena Amatų, Meno, Lipdukas Perdavimo Popieriaus Juosta Lipni "PASIDARYK pats"

p159678

Nauja

Yra sandėlyje

€2.51 €1.33
Vnt.

Žymos: perdavimo vinyl roll juosta, rankų darbo quilter tinklo vadovas, embroid pleistras, lipdukas perdavimas, "Pasidaryk pats", versija spausdinimui vinilo perkėlimo popierius, 30x50 cushion, šilko popierius siuvimo, , stiklo granulių aplikatorių, Šilumos Perdavimo Vinyl.

Lipni skaidri perdavimo filmas su mėlyna tinklelio linija yra naudojama klijais "PASIDARYK pats" pavyzdžiui, vinilo decal

Mūsų vinilo perdavimo filmų yra skirtos naudoti su vidaus / lauko surištos vinilo, bet netinka blizgučiai vinilo ar HTV.Lengvai perkelti į bet kokio lygaus paviršiaus, pvz., ženklai, langai, sienos, keramikos, stiklo ir kt.

Medžiaga: pet

Spalva: skaidri, mėlyna grotelės

Klampumas: vidutinis

Storis: 0.22 mm

Dydis: 30cm * 20cm / 30cm * 100cm

Svoris: 30cm * 20cm neto svoris apie 9g, 30cm * 100cm neto svoris apie 43g

paaiškinti:

1. Popierius yra padalintas į du sluoksniai, vienas žydras skaidrus grotelės ir lipni, kita-balta popieriaus.

2. Kai naudojate, atskleisti baltų substrato, kad skaidrus popierius su klijais paviršiaus veido, ir padengti paviršių terminio piešimo modelis.

3. Dangtelis su balta popieriaus pagrindą, ir tada patikrinkite, ar grąžtas dėl sukibimo, savo ruožtu,

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai