Piratų Vėliava 3x5 Colių Dvipusis Ir Dviguba Jolly Roger Valtis Vėliavos Su Žalvario Plovimo Piratų Partija Helovinas Dekoratyvinis

Piratų Vėliava 3x5 Colių Dvipusis Ir Dviguba Jolly Roger Valtis Vėliavos Su Žalvario Plovimo Piratų Partija Helovinas Dekoratyvinis

p15999

Nauja

Yra sandėlyje

€4.64 €3.20
Vnt.

Žymos: ps4, 3x5, akmuo cirkonis, dirželis roger dubuis, donald trump flag, vėliavos, vėliavos pirat, katalonijos vėliava, kanados vėliava, baidarių vėliavos saugos.

❤ [dydis ir amatų] 3 x 5 pėdų (90 x 150 cm) piratų laivo vėliava.Mes pasiuvo du kartus su storais siūlais, sustiprino du kampai su storais siūlais, ir vėl naudojami nerūdijančio plieno, žalvario spalvos žiedu.

❤ [tvirtas audinys], pagamintas iš 100% patvarus poliesterio pluošto.Abi pusės tvirtai prisiūta sudaryti ilgalaikio logotipą ar banerį.Mūsų poliesterio audinys yra labai lengvas ir tvirtas.Išnyks atsparus, jokio kvapo, lengva plaukti.

❤ Dvipusis spausdinimas!Tai yra mūsų funkcija, skiriasi nuo kitų pigūs logotipai.Nereikia lyginti mus pigus ir plonas vėliavas.Mes reikalaujame, aukštos kokybės gaminius.

❤ [unikalų dizainą] spausdinimo dizainas, Piratų Skeletas su smėlio laikrodis ir kietas Juoda Piratų Skeletas su skara skrybėlę modelis, labai tinka Helovinas ir piratų partijas.Mūsų gaminiai yra suprojektuotas dizainerių, mes laikomės originalaus dizaino.Jei jūs pirkti mūsų produktus, jūs ne būti, kaip niekam kitam.

❤ [naudoti ir geriausia dovana] bus geriausia dovana papuošti vidaus ir lauko, pvz., terasa, veranda, balkonas, veja, kieme, sienos ir kambarys, parodyti savo pasididžiavimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<