Pažangi Vertus Jutikliai Skraidantis Robotas Žaislai Vaikams Elektroninių Orlaivių Pakabos Žaislai, Vaikų Smart Pet Veiksmų RC Robotas Žaislas USB

Pažangi Vertus Jutikliai Skraidantis Robotas Žaislai Vaikams Elektroninių Orlaivių Pakabos Žaislai, Vaikų Smart Pet Veiksmų RC Robotas Žaislas USB

p16186

Nauja

Yra sandėlyje

€6.82 €5.73
Vnt.

Žymos: rc, rc plokštumos, rc dujų lėktuvai, robotas žaislas, kontroliuojama roboto ranka, anti gravity žaislas, minnie rc airplane, sklandytuvas, rc lėktuvai, "cessna marškinėliai.

Įkraunamas Mini LED Šviesos Spindulių Indukcijos Nepilotuojamų Skraidančių Žaislų Ranka-reguliuojamas Vaikų Dovanų

Specifikacija:

Tipas:Skraidantis Žaislas

Medžiaga:ABS

Modelis:Rožinė Paukščių/Blue Bird/Santa Claus

Nemokamai: USB C harging

Baterija: Vidinė Įkraunama Baterija

Kontrolės metodas: Centrinis indukcijos

Nuotolinio valdymo Atstumas: Ranka indukcijos

Komplektą Sudaro:

1X Skraidantis Žaislas

1X USB Laidas

1X Nuotolinis C ontrol

Ypatybė:

Raktas atidaryti,paprastas valdymas,lengva žaisti.

Kelių apsaugos - 3 sekundžių įjungimo uždelsimo apsauga, ir automatiškai išsijungtų, kai kritimo arba pataikyti.Įstrigo prevencijos, apsaugos sistema.

Žemiau jutiklis automatinis indukcijos kliūtys,nuolat plaukioja ne kristi į žemę.

Įkrovimo ir ateina su USB laidu, su LED žibintai, puiki dovana vaikams.

Skraidantys žaislai: Valdyti jį su savo delno.Įjungti ir vieta jūsų delno pagal žaislas ir jos plaukioja funkcija bus aktyvuota.

Tai skraidantis žaislas (mini vertus kontroliuojamos drone), kur neprireikė, nuotolinio valdymo, ir jūs net nebuvo paliesti jį, žaisti su juo, kai jis buvo ore.

Jutiklio, kad ji tiesiog saugo ją į orą, kad ten nėra krypties valdymas,jūs turite kontroliuoti savo kūno ir leidžia jums judėti tiek, kiek ji.

Tiesiog mėgautis skraidantis žaislas su savo gražių vaikų namuose.Stiprus ultravioletinių trukdžių, nuo saulės spindulių gali sukelti plaukioja toli ir vengti naudoti lauko sąlygomis.

Veikimo būdas:

1. Atidaryti mažosios pereiti virš lėlės;

2, 3 sekundžių vėliau, diskas pradeda suktis, ir lėlės yra išleistas sklandžiai.Lėlės pradeda nusileisti po plaukioja į tam tikrą aukštį.Šiuo metu, rankena yra įforminta lėlės.Infraraudonųjų spindulių šviesą yra automatiškai pakeliami į viršų po infraraudonųjų spindulių jutiklį, jaučia kliūtis.Pakartokite šią operaciją.Patirtis įdomus plaukioja!

3. Kai lėlės plaukioja, paspaudę lėlės uždaryti perjungti ir stabdyti skrydžius. (Su nuotolinio valdymo: naudoti lašas nuotolinio valdymo jungiklis) (dvigubas režimas: naudoti dvitinklis režimas nuotolinio valdymo pultu valdyti aukštyn ir žemyn) .

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 0.1-0.5 cm klaida dėl vertus matavimas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Linkiu jums būti laiminga prekybos laiką!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai