Dildo Vibratorius Kiaušinių Vibratorius Vibruoja Sekso Žaislai Moterims, G Spot Makšties Nešiojami Kelnaitės Vibratoriai Suaugusiems, Poroms

Dildo Vibratorius Kiaušinių Vibratorius Vibruoja Sekso Žaislai Moterims, G Spot Makšties Nešiojami Kelnaitės Vibratoriai Suaugusiems, Poroms

p163399

Nauja

Yra sandėlyje

€26.12
Vnt.

Žymos: vaikų žaislas, mano sekso žaislai, ji pop, lingeri sexi, seksualinio žaislo, bdsm žaislas, Lytis, analinis kaištis, suaugusiųjų, sekso parduotuvė.

Diskretiškas Laivybos - Mes sukūrėme diskretiška pakuotė, kurių nėra produkto aprašymas, bet logotipas, siekiant padėti jums išvengti galimų sutrikę metu.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių klausimų apie šį gaminį.

【Patogus Silikono ir yra 100% atspari Vandeniui】 Mūsų G spot vibratorius naudoti aukštos kokybės silikono,kuris yra aksomas-švelnus ir plonas , be sumažinti jautrumą makštį, tačiau leis jums mėgautis ypatingų orgazmas.Ir ačiū už tai daro sekso žaislas, visiškai atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti vonios, dušo, bet kur, KUR jūs norite.Valymo suaugusiųjų žaislas tapo patogiau, ką per daug----tiesiog padėkite jį su tekančiu vandeniu.

USB Įkrovimo: vibratoriai moterims yra belaidis ir jį galima įkrauti per USB, kuris leidžia patogiau ir leidžia jums mėgautis bet kada ir bet kur.

Tai tyliai, kad jūs negalite išgirsti jį į kitą kambarį, kai durelės uždarytos, net namas su plonu sienų.

10 Vibracijos Režimai: g-taško vibratorius yra 10 skirtingų vibracijos režimų, jūs galite lengvai pereiti į bet režimą, kai naudojant.tai lengva pasiekti kulminacijos, ir tik šis sekso žaislas yra pakankamai.

70% moterų gali orgazmas su tiesioginės klitorio stimuliacija, asmens vibratorius su šia dviguba stimuliacija gali sukelti sumaišytas orgazmą!Check out mūsų vibratorius, jei jūs manote, kad triušis vibratoriai yra būtent tai, ko jūs ieškote!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai