LUCKYYJ Langų Plėvelė Privatumo Lipni Dekoratyviniai Matinio Stiklo Lipdukai Anti UV Nepermatomas Statinis Kabintis Langų Dangos

LUCKYYJ Langų Plėvelė Privatumo Lipni Dekoratyviniai Matinio Stiklo Lipdukai Anti UV Nepermatomas Statinis Kabintis Langų Dangos

p163996

Nauja

Yra sandėlyje

€5.04 €3.93
Vnt.

Žymos: ratų etiketes ir lipdukus, parašas, langų plėvelė, rv, lipni langą privatumo filmas, sodas, privatumo, balionas decal, matinio stiklo langą vinilo roll, filmas stiklo, rv langą, filmas langą.

Jums Gali Patikti

> LUCKYYJ Išskirtinis Langų plėvelė. > Mes teikiame platų asortimentą skirtingus langų plėvelės.Daugiau Unikalaus Dizaino, Prašome Spausti Čia ↓↓↓

Nedidelių Patarimų JUMS,prašome perskaityti prieš perkant.

*Prašome atkreipti Dėmesį, kad Šis Langų Plėvelei Taikoma Tik ant lygių Stiklo Paviršių.Netaikomi Už lango ar Windows su Crack. *Nepamirškite, kad pašalinti skaidraus pagrindo pusėje, prieš pradedant ant stiklo arba jis bus ne kabintis(Naudoti juostelės ant kampo nugaros pusėje (sklandžiai pusėje) greitai pašalinti pagrindo apsauginės plėvelės). *Naudokite plaukų džiovintuvas sušvelninti filmą pagal šaltas oras (atsparumas Karščiui iki 176℉)

Gyvinti savo namuose su LUCKYYJ Dekoratyvinė Langų Plėvelė – Dalies privatumo apsaugos nutrina nepageidaujamą nuomonę, paprastas glaistant tekstūra puošia jūsų asmeninė erdvė.

1.TOP Privatumo Apsaugos Lygis: malonu jaustis saugiai savo vieta 2.Patogus: be Vargo žievelės-stick taikymo vėjas, paprasta nuimti, nepalieka žalą ar likučių 3.Klijai Nemokamai: Tiesiog naudokite muiluotu vandeniu įdiegti, ne toksiškų klijų reikia 4.Daugkartinio naudojimo: Premium PVC medžiaga suteikia papildomo patvarumo gali būti pakartotinai išdėstyti ir pakartotinai naudoti keletą kartų 5.UV Apsauga: atsisveikinti su 96% UV spindulių, kurie gali pakenkti jūsų odai 6.Energijos Taupymo: Kontroliuoti savo energijos sąnaudas sumažinti karštuosius taškus vasarą ir išlaikyti šilumą žiemą

Kodėl verta rinktis LUCKYYJ Langų Plėvelė?

Klijai Nemokamai Dizaino

*Statinis kabintis langų plėvelė, lengva įdiegti ir pašalinti per kelias minutes su jokių likučių. *Nėra kenksmingos medžiagos spaudai.

Suteikia Privatumo ir Leisti Šviesos

*Teikti pusiau privatumo-laikyti paukščius nuo kritimo, ir augintiniai loti matyti ne. *Ne skaldyti aklas nebėra.

Plačiai Taikyti

*Plačiai naudojamas biure,holas,miegamasis,vonios kambarys,stumdomas duris ar langus. *Pakeisti tradicinius užuolaidos su šiuo elegantiškas ir gražus langų plėvelė.

Diegimo Instrukcijos LUCKYYJ Dekoratyvinė Langų Plėvelė Privatumo

1. Priemonė - Priemonė tikslinės stiklo paviršių ir sumažinti filmas į ilgį, ko jums reikia. 2. Švari - Clean stiklo paviršiaus ir įsitikinkite, kad jis yra lygus, švarus ir lygus. 3. Pašalinti - Pašalinti pagrindo kino pirma, kitaip filmas gali nukristi lango. 4. Spray - Spray tiek taikinio paviršių ir pritvirtinti lango pusėje plėvelė su šiek tiek vandens. 5. Taikyti - Taikyti, langų, lipdukai ant langų.Ir naudoti rankšluostį ar valdovas išspausti visus burbulus out.

Klausimai Ir Atsakymai

Q1:Kodėl mano lango plėvelės gali ne kabintis?A1:Turėti ne šlapias langas su vandeniu, ar nebuvo pašalintas skaidraus pagrindo filmas.Nepamirškite nuimti apsauginę plėvelę arba jis bus ne kabintis.Jei jūs turite pašalinti apsaugos pusėje,jums gali būti taikomi klaidingą pusę.Prašome pasta sklandžiai pusėje prie lango.Q2:Kodėl yra tiek daug burbuliukų?A2:Per mažiau vandens.Prašome ašara žemyn ir purškimo daug vandens,daugiau vandens,tuo geriau.Q3:Kodėl krašto mano langų plėvelė pradėjo nukrito?A3:krašto filmas yra per arti lango.Prašome palikite nedidelis skirtumas(apie 1 cm )tegul vandens srautą, todėl, kad filmas gali klijuoti gerai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai