Nerūdijančio Plieno Kukulis Maker 2vnt Mažas, Vidutinis ir Didelis Kukulis Pelėsių Tešlos Paspauskite Cutter Wrapper Pyragas Crimper Konditerijos Įrankiai

Nerūdijančio Plieno Kukulis Maker 2vnt Mažas, Vidutinis ir Didelis Kukulis Pelėsių Tešlos Paspauskite Cutter Wrapper Pyragas Crimper Konditerijos Įrankiai

p164674

Nauja

Yra sandėlyje

€2.69 €2.15
Vnt.

Žymos: žolė roller, dumpl, pyragas pelėsių mažas, makaronų paspauskite, tešlos formuoti, cutter ratukai, makaronai, pica dekoras, kukulis paspauskite, maker makaronai.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Patvarumas & Securaty: Šis kukulis maker yra unikalus ir elegantiškas, aukštos kokybės veidrodis-poliravimas.Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra sunkiųjų ir trukti ilgą gyvenimą be jokių korozijos, ji nebus rūdžių, lankstyti, laužyti ar susilpninti, ir jaustis patogiai.

Lengva Valyti: Naudoti Poliravimo technologiją, Paviršius yra lygus.Po naudojimo, šis kukulis pelėsių yra švarus ir be likučių.

Daugiafunkcis: Kukulis Wrapper taip pat galima naudoti kaip tešlą cutter sumažinti tinka įvynioti.Geros virtuvės dalykėlių kukulis, pyragas, empanada, ravioliai (koldūnai), puodą aplinkosaugos ¾enklelis, duoti gerą antspaudą visame perogie kraštus.

Jūs galite DIY savo klecko odos, tik priploti savo miltai, roll cutter sumažinti turas kukulis odos, ir perteklius miltų galima pakartotinai naudoti.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva:Kaip šou

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

2 x pasukimo cutter

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai