MEILAN C4 Dviračių priekinis žibintas Gali Būti tiekiami Žibintuvėlis Kodekso Matuoklio Laikiklis Vandeniui LED Žibintų MTB Road Bike

MEILAN C4 Dviračių priekinis žibintas Gali Būti tiekiami Žibintuvėlis Kodekso Matuoklio Laikiklis Vandeniui LED Žibintų MTB Road Bike

p164950

Nauja

Yra sandėlyje

€22.71 €13.85
Vnt.

Žymos: c4, dviračių žibintų, c4 picasso, žibintuvėlis laikikliai, aukso žėručio milteliai, meilan x5, meilan, benelli trk 502 dangtis, 250 duslintuvo, plokštės peugeot.

Aprašymas:

MEILAN yra profesionalus lauko sporto elektroninės prekės, Mes įsipareigojame teikti kietas ir protingas lauko elektroninius gaminius, lauko entuziastai visame pasaulyje, pvz., GPS jojimo kodas matuoklis, greičio ir bėgimo takelio ir t.t.; Per mūsų ekologinės aparatūros, APP ir su jais susijusių reikmenų, mūsų didžioji vartotojų skaičius, gali suprasti, navigacijos, įrašyti ir dalintis judėjimo žinoma belaidžiu ryšiu su APP.

Meilan daro kiekvienas lauko sporto patirtį įdomiau, protingesni ir labiau įdomus.Mes yra viena iš lyderių šioje srityje kodas laikrodžiai!

Aukštos kokybės žibintuvėlis, IPX6 vandeniui atsparus, gali būti naudojamas lietingą dieną.

Korpusas yra pagamintas iš aviacinio aliuminio CNC, kuris yra patvarus ir dėvėti, atsparus, ir gali atspindėti tekstūros, kai vyko į rankas.

Ketvirta pavara ryškumą, 60 liumenų spinduliuotės intensyvumas, atskirti toli ir arti, dėmės, labiau praktinis.

Usb įkrovimas, mažo dydžio,, patogu ir greita.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Gamintojas: MEILAN

Produktai: dviračių žibintai, kodas metras šviesos, žibintuvėlis

Spalva: juoda

Baterijos talpa: 2500mah

Įkrovimo būdas: USB

Atsparus vandeniui klasė: IPX6

Yra PROGRAMĖLĘ: taip

Ar yra patentas: taip

Pakuotė:

1* priekinis žibintas 1* dirželis 1* instrukcija 1*USB kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai