DreameTech T20 Belaidžiai Dulkių siurblys Pažangi Visų paviršių Teptuku 25kPa Viskas Viename Dulkių Surinkėjas Grindų Kilimas Aspirator

DreameTech T20 Belaidžiai Dulkių siurblys Pažangi Visų paviršių Teptuku 25kPa Viskas Viename Dulkių Surinkėjas Grindų Kilimas Aspirator

p165048

Nauja

Yra sandėlyje

€302.75 €227.06
Vnt.

Žymos: xiaomi dreame t20, žiūrėk, miegamajame kiliminė danga, svajonė v11, kilimų sweeper, led t20, švaresnis dulkių, belaidžio aušintuvai cleaner, dreame t20, dūmų dulkių surinkėjas.

Apie šią prekę

150 AW Siurbimo Galia: belaidžiai dulkių siurblys gali generuoti iki 150 AW siurbimo galia ir 25K PA siurbimo jėga.Kad ultra-stipri siurbimo galia leidžia T20 valyti giliau ir daugiau, kruopščiai, kaip tradiciniai dulkių siurbliai.Su 26 patentų didelio greičio varikliu, vien KOSMOSO 4.0 Variklis gali veikti ne 125,000 APS. / min.

Plaukų Raizginys-nemokamas Projektavimas: Kada nors turėjo šeimą verta plaukų susivėlęs vakuume roller?Ne problema dulkių siurblys T20. Ačiū plaukų raizginys-nemokama projektavimo, pastatytas į roller, kuris gali nulupkite bet plaukų, kad būtų gauti suvynioti voleliu operacijos metu, jūsų Dreame T20 neturite jokių problemų, net ir tada, kai valyti namus, pilnus naminiai gyvūnai ir žmonės.

4-lygio Darbo Režimai: Mūsų namai yra visiškai skirtingų rūšių paviršių, kiekvienas su skirtingais valymo poreikius.Bet, kurie nori praleisti savo laiką nerimauti dėl to, kad?Vakuuminis belaidžius T20 funkcijų keturi skirtingi valymo režimai, kuriuos galite perjungti metu, vieno mygtuko paspaudimu, pakeitus įsiurbimo lygis, kad tilptų bet kokio paviršiaus.

Multi Funkcinis Šepečiai: Su belaidžiais rankinį dulkių ateina su keletą handy šepetėliai.Į siauras antgalis, 2-in-1 teptukas, visų paviršių teptuku, ir erkės pašalinimas brush yra lengva naudoti ir lengva įdiegti.Jūs galėsite dirbti nieko!Iš marmuro grindys automobilio sėdynės ir sunkiai pasiekiamų kampų, Dreame yra jums taikoma.

Pažangios Siurbimo Galia Optimizavimo: stick vacuum 's intelligent auto" režimas, reguliuojamas įsiurbimo galios per tipų grindims.Tai užtikrina, kad jūs gaunate giliai išvalyti visoje savo namuose, o taip pat apsaugoti baterija paleisti laikas ir darbo laiką.Pastaba:Mes siūlome 2 metų garantiją Dreame T20.

Kas' s į Lauką?

Variklis

Pratęsimo vamzdis

Siauras įrankis

2-in-1 šepetys

erkės šalinimas vadovas

Visi-grindys-tipo protingas šepetys

2-in-1 įkrovimo dokas

Metalo vamzdis

Įkroviklis

Produkto Specifikacija

Produkto Pavadinimas:Dreametech T20 Belaidžius

Dulkių Siurblys

Vardinė Įtampa:25.2 v

Nominali Galia:450W

Variklio Svoris:1.67 kg

Įkrovimo Laikas:4 val.

Trukmė:iki 70 minutes

Siurbimo Galia:iki 150AW

Dulkių Laipsnį:iki 25kPa

Filtravimo Sistema: 12 ciklonai savaime išsivalantis

5 lygių filtravimo

Didžiausias Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Talpa:0.6 L

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai