Asmeninį Automobilių Lipdukai Drožėjas Citata Riedlentės Automobilio Lipdukas Lipdukas Meno Automobilio Lipdukų Langų Dekoro Galinis Stiklas 25x18cm

Asmeninį Automobilių Lipdukai Drožėjas Citata Riedlentės Automobilio Lipdukas Lipdukas Meno Automobilio Lipdukų Langų Dekoro Galinis Stiklas 25x18cm

p16571

Nauja

Yra sandėlyje

€3.36 €1.71
Vnt.

Žymos: sporto salė lipdukas, longboard, asic, cruiser riedlentė, drožėjas, mclaren, keramikos įrankis, kayano, paleisti batų, drožėjas riedlentė pamoka.

Apie Medžiagą:

Aplinkai draugiškas vinilo:Tai Lipdukai, Automobilių Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Sklandžiai, Arba Pusiau Lygaus paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos.

Kaip naudoti :

●:Nuvalykite vietą, kruopščiai patrinkite spirito ar muilo ir vandens.

●:Parengti aplinkosaugos ¾enklelis taikymo ryžtingai trina antgalis langams ar kredito kortele visoje aiškiai perduoti juosta.Tai pašalina bet kokį oro burbuliukų, kad gali būti suformuota ir daro lipdukas kabintis į transfertape.

●:Nulupkite baltąją knygą bckingaa offathe lipdukas.Jei lipdukas tvirtai laikosi prie pagrindo,lėtai pakeisti popieriaus pagrindu ir kartokite 2 Veiksmą.

●:Lėtai nuleisti lipdukas ant paviršių ir patrinti ją į vietą tvirtai antgalis langams arba kredito kortelės.Pradėti viduryje ir dirbti savo kelią.

●:Lėtai žievelės aiškiai perduoti juosta ties kampu.Būkite atsargūs, ne traukti lipdukas off paviršiaus.Jei lipdukas išsitraukia toli nuo paviršiaus pakartokite 4 Veiksmą.

Mes paramos didmeninė prekyba.Mes suteiksime jums su geriausius produktus geriausią kainą ir geriausias paslaugas!

skelbimas:

Niekada nestatykite automobilių po karšta saulė per 48 valandas po įrenginio!

Niekada plauti automobilį per 48 valandas po įrenginio!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai