3pcs Elastinga Mygtuką Duonos Maišelį Sandarinimo Įrašą Maisto Išsaugojimo Maišelį Sandarinimo Įrašą Užkandis Įrašą Sandarinimo Įrašą Virtuvės Įrankiai ir Įtaisai

3pcs Elastinga Mygtuką Duonos Maišelį Sandarinimo Įrašą Maisto Išsaugojimo Maišelį Sandarinimo Įrašą Užkandis Įrašą Sandarinimo Įrašą Virtuvės Įrankiai ir Įtaisai

p166238

Nauja

Yra sandėlyje

€0.75 €0.60
Vnt.

Žymos: mini virtuvė, maisto paveikslėlio rėmelį, grifo cocina, utensilio cozinha, kinų maisto restoranas, kiaušinių, kiaušinių gabalas, vaisių įrankis, potes cozinha, pusryčiai lipdukas.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Trys sandarinimo įrašus su spyruokliniai mygtukus reikia tik lengvai paspaudus ir laisvesnė, kai naudojamas,, kuri gali lengvai išspręsti šią problemą, maisto išsaugojimo ir uždarųjų saugojimo.

Prieinamas trijų spalvų: raudonos, geltonos ir mėlynos, dydis kiekvienos sandarinimo įrašas 6 * 2 * 2 (cm)

Ji labai tinka namų gyvenimą naudoti, ir gali antspaudu nebaigtų maisto produktų, tokių kaip duona, saldainiai, multigrain, mėsos, vaisių ir kt.Prabangus, kompaktiškas, lengva naudoti.

Push-tipo antspaudas, lengva valdyti.Nustatant built-in pavasaris daro paspaudus įmonė.Mažas ir lengvas, paprasta atlikti, tačiau labai įtemptas.

specifikacija:

Bruto svoris: 33g

Dydis: 17.5 * 12 * 2 (cm)

Vienas dydis: 6 * 2 * 2 (cm)

Spalva: raudona / mėlyna / geltona

Pagrindinė medžiaga: akrilonitrilo butadieno stireno

Techniniai duomenys:

Ši sandarinimo apkaba tinka plastikinės maisto maišelį.

Šie įrašai yra daugkartiniai ir gali būti naudojamas daugelį metų.

Dėl atotrūkis tarp monitoriaus ir šviesos, ten gali būti šiek tiek atotrūkis tarp spalvų produkto ir spalvų nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotė:

3*sandarinimo apkaba

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai