Natūralus Veltinis Katė Pet Urvas Užtrauktukas, Nuimamas Katė Lova Su Pagalve Juoda Katė Namų Augintiniai Reikmenys, Lauko ar vidaus Augintiniai

Natūralus Veltinis Katė Pet Urvas Užtrauktukas, Nuimamas Katė Lova Su Pagalve Juoda Katė Namų Augintiniai Reikmenys, Lauko ar vidaus Augintiniai

p166272

Nauja

Yra sandėlyje

€16.69 €11.68
Vnt.

Žymos: didelis kačių lovos, šuo namo patalpų, kačių reikmenys indija, veltinio rinkinys, katė urvas, kačių reikmenys scool, jaučiau, rankdarbiams, modovo katė lova, lova katė, kačių namus, medienos.

Tai erdvus pet namas yra puikus prieglobstis bet lauko arba vidaus augintiniai.Pastogė su pagalvę, kad apsaugo jaukus ir šiltas vėsioje temperatūroje.Užtrauktukas dizainas, lengva išardyti ir plauti, tegul katė turėti sveiką ir jaukią aplinką.Su juo, jūsų augintiniai turės savo erdvę ir privatumą.

Savybės:

Sukurta, naudojant jaučiamas unikalią ir šiuolaikišką išvaizdą, tai jauki pastogė nebus atrodo, iš vietos, bet kambaryje!

Dydis ir forma, šis urvas yra puikus išlaikyti jūsų katė jaučiasi saugus, apsaugoti ir šiltas.Mažesnio atidarymo, bet erdvų saloną, jūsų katė gali lengvai nuslysti viduje ir žaisti katę, urvas, o kyšantį iš jo žmogaus draugai.

Užtrauktuko dizainas, lengva išardyti ir plauti, tegul katė turėti sveiką ir jaukią aplinką.

Keturis sezonus yra.

Aukštos kokybės veltinio, dilimui atsparus ir atsparus įbrėžimams, nėra lengva klijuoti į plaukus.

Jokių problemų, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje, be abejo.Garbė tarnauti jums!

Specifikacija:

Pavadinimas: Katė pet urvas

Pagrindinė medžiaga: Natūralus veltinis

Spalva: Tamsiai mėlyna,Rožinė,Mėlyna,Pilka

Dydis: ilgis: 33cm, aukštis: 26cm,burnos skersmuo: 20cm

Spalva:Pilka,Rožinė,Mėlyna

Dydis: ilgis: 38cm, aukštis-26cm,burnos skersmuo: 26cm

Paketo Informacija:

Pakuotės dydis: 47 * 40 * 20cm/ 18.50 * 15.75 * 7.87 į

Pakuotės svoris: 620g

Plastikinės Pakuotės

Paketų Sąrašo:

1* Katė pet urvas

1* Pagalvėlės

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų. 2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas. 3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų. 4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu. 1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! 3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai