Kaukolė Bžūp Šalmo Įdėklas Vyrų ir Moterų Šilumos Šiltas Dviračių Šalmas Linijinės Veikia Beanie Skrybėlių

Kaukolė Bžūp Šalmo Įdėklas Vyrų ir Moterų Šilumos Šiltas Dviračių Šalmas Linijinės Veikia Beanie Skrybėlių

p166477

Nauja

Yra sandėlyje

€3.46 €3.28
Vnt.

Žymos: bžūp pagal šalmas, kepurė šalmas, šalmas retro, dviračių kepurę šalmą, bandana šalmas, casco čioperis, chopper šalmas, bžūp kaukolė, vokiškas šalmas, Pusė Šalmas.

Kaukolė Bžūp Šalmo Įdėklas Vyrų ir Moterų Šilumos Šiltas Dviračių Šalmas Linijinės Veikia Beanie Skrybėlių

ŠILTAS IR PATOGUS: minkšta spandex, laikykite galvą šiltas veiksmingai.Šiltas kaukolė bžūp priešinasi šaltas vėjas, todėl galite mėgautis dviračių arba paleisti cosily šaltu oru.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, gana patvarios ir gali atlaikyti ilgą laiką naudotis ir plovimas.

ŠALMAS DRAUGIŠKAS: Mūsų šilumos kaukolė bžūp gali būti tinkami pagal šalmą.Su šalmu linijinės metu dviračiu, jūsų galva bus jaustis patogiai.Šalmo įdėklas tiesiog nėra darbo, nėra slydimo arba judėti be reikalo.

LENGVAS & Tampri: Elastinga padengti savo galvą, puikiai saugoti, užima mažai vietos ir lengvai atlikti.Galite pasinaudoti šia kaukolė bžūp iš savo kišenėje ar rankinėje, kai jums reikia.Šalmo įdėklas turėtų tikrai būti linijinės, ne per daug, bet leidžia jums jaustis patogiai.

PRAKAITAS-WICKING: kaukolės bžūp yra kvėpuojantis ir prakaitą-wicking, puikiai tinka sporto ir darbo.Lengvos medžiagos gali greitai wick prakaito toli.Jūs pamiršite, kad esate nešioti jį.

MULTI-NAUDOJIMAS: Tinka dviračių, motociklų, bėgimas, kopimas į kalnus, žvejyba, jūs galite dėvėti ją, kaip dviračių bžūp, šalmo apvalkalas arba sportinė kepuraitė.Vienas dydis tinka labiausiai, su tampri medžiaga, kaukolės bžūp yra puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Spalva: juoda

Medžiaga: spandex

Dydis: galvos apimtis apie 52-56cm

Pakuotės Turinys:

1 * jojimo bžūp

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai