Lauko Kempingas Prieskonių Skardinės Nustatyti, Prieskonių, Pagardų Buteliai Populiarias Lauke Malūnėlis su dangteliu-Dangtelis Krepšys

Lauko Kempingas Prieskonių Skardinės Nustatyti, Prieskonių, Pagardų Buteliai Populiarias Lauke Malūnėlis su dangteliu-Dangtelis Krepšys

p167298

Nauja

Yra sandėlyje

€8.40 €4.20
Vnt.

Žymos: nustatyti iškylą peilį, šakutę, šaukštą kelionės, aegismax žemyn miegmaišį, stovykla virėjas, stovykla titano, armija valgyklos, aliumininis puodas, naturehik, stovykla prieskonių, piknikas, stalo reikmenys, Stovyklos.

Kulka Taškų:

1、Užbaigti Funkcija: Į komplektą įeina penkių prieskonių indeliai ir vienas iš jų kasdieniniam naudojimui, lengva nešiotis.

2、Aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir ekologiška ABS medžiaga, jar yra tvirtas, netoksiškas, bekvapis, patvarus ir išlaikė griežtą testavimo ir sertifikavimo procesas, 100% saugumo.

3、Kompaktiškas ir Modernus: dėžutę, stilingas ir patogus nešiotis, kuriame savo skonį.Su malimo funkcija, ji yra patogi ir praktiška.

4、Kompaktiškas ir Modernus: dėžutę, stilingas ir patogus nešiotis, kuriame savo skonį.Su malimo funkcija, ji yra patogi ir praktiška.

5、Plačiai Naudojamas: Šioje talpykloje yra ideali tarnauja prieskoniai, pagardai ir milteliai.Tai puikus pagalbininkas kepimo ir virimo, tinka namų, kempingų, veikla lauke, etc.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kempingas Prieskonių Box Set

Medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS + keraminės(malūnėlis)

Dydis: apie 22*5*5cm/8.66*1.97*1.97 į

Pakavimo Sąrašas:

5* prieskonių laikymo dėžutė

1* malūnėlis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai