Besiūliai Fitneso Moterų Antblauzdžiai Mados Kratinys Spausdinti Aukštos Juosmens Elastinga Push Up Kulkšnies Ilgio Antblauzdžiai Poliesteris

Besiūliai Fitneso Moterų Antblauzdžiai Mados Kratinys Spausdinti Aukštos Juosmens Elastinga Push Up Kulkšnies Ilgio Antblauzdžiai Poliesteris

p168665

Nauja

Yra sandėlyje

€4.37 €2.62
Vnt.

Žymos: dea, Moteris, už kratinys, kaukolė panty, antblauzdžiai moterų fitneso conjuntos, liemenėlę moterims, catsuit latekso, fitnes kelnės, berniukas antblauzdžiai, aukštos juosmens.

Besiūliai Fitneso Moterų Antblauzdžiai Mados Kratinys Spausdinti Aukštos Juosmens Elastinga Push Up Kulkšnies Ilgio Antblauzdžiai Poliesteris

PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Naudoti panašių drabužių, palyginti su dydžiu.

Savybės:

1.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos,patvarus enought jūsų dėvėti kasdien

2.Puikus Rungtynės su savo mėgstamą palaidinės, marškinėliai, topai, suknelė, ir tt

3.Tokios mados antblauzdžiai už jūsų kasdienio ir lauko dėvėti !Aš tikiu, kad jums tai patiks!

Techniniai duomenys:

Lytis:Moteris

Medžiaga:Poliesteris

Modelio Tipas:Spausdinti

Stilius:Mados

Paketas apima:1PC Antblauzdžiai

Pastaba: Garantija Ziajać stilius-tai tas pats, bet kai Ziajać Modelis nėra toje pačioje vietoje, gamyklos, kad juos atsitiktine tvarka.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Spalva gali būti šviesesnis arba tamsesnis dėl skirtingų KOMPIUTERIO arba Mobiliojo telefono ekrane.

1 Spalva: Pilka

Spalva 2:Tamsiai pilka

Spalva 3:Juoda

Spalva 4:Mėlyna

Spalva 5:Žalia

Spalva 6:Rose red

Skalbimo Instrukcijos

Drabužio priežiūra: plauti Rankomis su panašių spalvų ir sausas šaltis šilumos.Nenaudokite baliklio ar geležies.Kadangi mūsų marškinėliai yra supakuotas, ten bus keletas raukšlių apie tai, kai jūs jį gauti, bet nesijaudinkite.Kaip ilgai, kaip tai yra plauti ir džiovinti, raukšlės išnyks ir marškinėliai atrodo kaip gražus, kaip nuotraukoje.

----ATSILIEPIMUS

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes suteiksime jums dovana kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3-4 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

--LAIVYBOS--

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. Mes gamykloje tiesiogiai, su geriausios kainos ir aukštos kokybės & greitai gamybos.Rusijos Draugas ir Ukrainos Draugas: pls palikti savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis), kai jums mokėjimo

--PASLAUGA--

1. Mes visada laivo paketas jums be mažmeninės langelyje,pls atrodo jis atidžiai prieš jums pateikiant užsakymą, ir kad mokėjimo.

2.Jei turite klausimų apie produktus, dydis, kainų ir shippng mokestis, pls jaustis laisvai conatct mums, o ne pradėti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<