Mažos Katė Šunis Hamakas Pet Kvėpuojantis Miega Akių Lovos Mažylis Kačiukas Veislynas Padidėjęs Skalbti Kempingas Hamakas Vasaros Tiekimo

Mažos Katė Šunis Hamakas Pet Kvėpuojantis Miega Akių Lovos Mažylis Kačiukas Veislynas Padidėjęs Skalbti Kempingas Hamakas Vasaros Tiekimo

p168835

Nauja

Yra sandėlyje

€51.38 €24.15
Vnt.

Žymos: didelis kačių lovos, katė žaislas, kačių reikmenys scool, ryšiai augintiniai, katė grandiklis, lova katė, durų gato, pegless, katė lentynos, šuo.

Aprašymas:

Medžiaga: metalinis laikiklis ir akių

Dydis: apie 45 x 42 x 23 cm (po jų surinkimo)

Ypatybė:

1.Geras oro pralaidumas: išlaikyti augintiniai atvėsti ir patogiai.Be to, unikalus audinys yra labai antibakterinių, ir ji bus ne tegul blusos, erkutės ir pelėsis priartėti.

2.Tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimui: dydis tai pet lizdas yra apie 42*45*23cm, ir dizainas yra tvirtas, kuri labai tinka kasdien naudoti patalpose ir lauke.

3.Drėgmės ir šalčio izoliacija: unikalus sustabdytas dizainas gali izoliuoti žemės drėgmės ir vėsaus oro, ir ji taip pat gali izoliuoti vasaros grindų šilumos vasarą, leidžiantis jūsų augintiniai miego ir poilsio Laikyti atokiau nuo karšto ir drėgno klimato, sveikiau ir saugiau.

4.Paprasta priežiūra: grynoji maišelį šio augintinio guolį gali būti išardyta laisvai ir galima išimti, valyti bet kuriuo metu.Ji gali būti greitai džiovinti ir permontuotų toliau naudoti, kad jūsų augintinė gali likti švarus ir švarus bet kuriuo metu apylinkėse.

5.Patogus laikymas: nes tai pet lizdą galima nesunkiai išardyti ir surinkti, tai gali būti sulankstyti saugoti, kai nėra naudoti, tinka visoms mažoms ir vidutinio dydžio šunys, katės ir kiti gyvūnai.

Pakuotė : Katė Hamakas Lova

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai