ECOCO Audinių Langelį prie Sienos tvirtinamas Popieriaus Ritinio Laikiklis Virtuvės Popieriaus Dozatorius Viešbučio Tualetinio Popieriaus Dozatorius Vonios kambario Aksesuarai

ECOCO Audinių Langelį prie Sienos tvirtinamas Popieriaus Ritinio Laikiklis Virtuvės Popieriaus Dozatorius Viešbučio Tualetinio Popieriaus Dozatorius Vonios kambario Aksesuarai

p169387

Nauja

Yra sandėlyje

€12.02 €7.81
Vnt.

Žymos: lauke popieriniu rankšluosčiu, dėžutės dangtelį, popieriaus tissu, desktop didelis audinių langelį, dantų šepetėlį turėtojas, filtras jar, nosinė turėtojas, lauke audinių, audinių langelį medinėje dėžutėje, servetėlių laikiklis.

Šio vandeniui atsparaus popieriaus dozatorius yra daugiausia telpa popieriaus ritinius ir audinių, vonios kambarys.Jame nėra gręžimo reikalavimas dėl savo klijuojamas lipdukas, jokios žalos sienai.Taip pat, jis turi dvi angas įvairių rūšių popierius, nesvarbu, ar tai popieriaus ritinį, audinių ar vamzdžių nemokamai tualetinio popieriaus, visi puikiai atitinka šį nedidelį langelį.

Savybės:

Universalus: šis dozatorius yra dviejų rūšių realizavimo, kuris tinka su popieriaus ritinį, audinių ir vamzdžių nemokamai tualetinio popieriaus.

Prie sienos tvirtinamas dizainas: ateina su klijuojamas lipdukas, nr. gręžimo reikalaujama, jokios žalos sienai.

Flat top: flat top skirtas ir pateikti savo telefoną, raktus, piniginę ar kitus daiktus, patogiau.

Didelis ilgaamžiškumas: pagamintas iš tvirto ABS medžiagos, geros kokybės, užtikrina ilgalaikį naudojimą.

Viena paspauskite, kad atidarytumėte: tiesiog paspauskite mygtuką, kad atidaryti langelį, kai jūs darote pildymas.

Lango dizaino: yra langas į priekinį dangtelį, kuris leidžia jums lengvai pamatyti likusius.

Gražus ieškote: apvalios briaunos dizainas, patrauklus išvaizda, trijų spalvų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS + PP

Spalva: Juoda

Prekės Dydis: 21 * 13.5 * 13.5 cm / 8.26 * 5.31 * 5.31 į

Prekės Svoris: 575g / 20.28 oz

Pakuotės Svoris: 650g / 22.92 oz

Pakuotės Dydis: 21.5 * 14 * 14cm / 8.46 * 5.51 * 5.51 į

Paketų Sąrašo:

1 * Tualetinio Popieriaus Dozatorius

1 * Lipdukas

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų. 2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas. 3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų. 4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu. 1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! 3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai