Komplekte pardavimo Xiaomi Mijia Pažangaus Belaidžio tinklo Jungiklis Smart Home Prietaiso Priedai Namas Valdymo Centras Pažangi už Mihome APP

Komplekte pardavimo Xiaomi Mijia Pažangaus Belaidžio tinklo Jungiklis Smart Home Prietaiso Priedai Namas Valdymo Centras Pažangi už Mihome APP

p170040

Nauja

Yra sandėlyje

€7.20 €5.04
Vnt.

Žymos: kalendorius keychain, official xiaomi, originalus tripode xiaomi, xioami smart switch, mijia, mijia xiaomi, aqara, batery xiaomi mija, zigbee, daytona mygtukas mygtukas.

78648 Daugiau Xiaomi Produktas

Savybės:

1. Galingas kontrolės funkciją: Šis produktas turi galingą kontrolės funkcijas.Galite nustatyti skirtingus kontrolės poveikį spustelėdami, dukart spustelėdami ir ilgai paspaudus trys veiksmai, kuriuos gali valdyti tris ar tris prietaisus vienu metu, tai labai patogu.

2. Belaidis valdymas: Šis jungiklis prijungtas prie sąsajos ir kitų išmaniųjų daiktų belaidžiu ryšiu per Zigbee ryšių technologijų, kurios yra greitas ir sklandus.Jūs galite įdėti jį visur, ir dar kontroliuoti savo namų apyvokos prietaisai.

3. Su įvairių smart produktai: Šis produktas gali būti naudojamas su kitų intelektinių produktų Mijia suprasti, pažangi scenos, leidžia kontroliuoti visus smart buitine technika ir sukurti daugiau komforto namų patirtis.

4. Saugus ir patvarus: Šis produktas gali atlaikyti dešimtys tūkstančių pakartotinai presai, ir baterija, galima naudoti 2 metus, esant normalioms sąlygoms.Liepsną medžiagų pereiti saugiau.

5. Lengva įdiegti: Šis produktas yra greitai ir lengvai įdiegti.Jums tik reikia pašalinti lipniąja plėvele ir įdėkite jį tiesiai į norimą vietą.

Aprašymai:

1. Šis jungiklis turi būti naudojamas su vartai funkcija prietaiso.Ji gali valdyti trijų arba trijų grupių prietaisų vienu metu.Pavyzdžiui, paspauskite on/off grindų lempos, dukart spustelėkite on/off oro kondicionierius ir paspauskite ir palaikykite, jei norite išjungti visus prietaisus.Šis produktas yra puikūs ir kompaktiškas, laisvai judėti, ir gali būti pateikiami ne bus.

2. Šis produktas tinka atidarymo ceremonija, išmokos darbuotojams, apdovanojimai, atminimo, jubiliejus, šventės, festivaliai, mugės, reklama, akcijos, viešųjų ryšių planavimo, gimtadienius, verslo dovanos ir kitos dovanos progoms.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Dydis: 50*50*13mm

Modelis: WXKG01LM

Belaidis ryšys: Zigbee

Baterija specifikacijos: CR2032

Darbinė temperatūra: -10 °C - +50 °C

Veikimo drėgnumas: 0-95% RH, be kondensacijos

Pakuotė:

1 x Xiaomi Pažangaus Belaidžio tinklo Jungiklis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai