Sniego Efektas Projekcija Lempos Saugus Ir Žmogiškas Patalpų Lauko Festivalis Šalis Dėmesio Etape Mini Nuotolinio Valdymo Lempos

Sniego Efektas Projekcija Lempos Saugus Ir Žmogiškas Patalpų Lauko Festivalis Šalis Dėmesio Etape Mini Nuotolinio Valdymo Lempos

p17111

Nauja

Yra sandėlyje

€23.35 €16.58
Vnt.

Žymos: barre led dmx lauko, dj santvaros, meteoras dušas, skystis dūmų, sniegas, kontrolės dmx, lietaus vamzdis, led dmx lauko aukštas, lauko led dmx, curtain lamp.

parametras:

Korpuso medžiaga: ABS

Modelis: SE677-01RF

Šviesos šaltinis: LED lempos, granulių šviesos šaltinis

Galia: 4W

Darbo režimas: automatinis

Spalva: Juoda

Matmenys: 13*9.2 cm

Maitinimo režimas: plug

Kištuko Tipas:

EU Kištukas, ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Japonija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinų ir kt.

Galia vandeniui klasė: IP44

Lempa kūno vandeniui klasė: IP65

Maitinimo įtampa: 7V DC 0.8 A (AC110-240V, 50/60HZ)

Maitinimo laidas: 5m butas line 24 linija

Nuotolinio valdymo pultas: RF 433Hz

1. Pasaką sningant poveikis: yra daug sukasi baltos dėmės, modelis atrodo kaip snaigės krenta iš tamsaus dangaus.Su mygtuku, galite kontroliuoti greitį, sningant arba vietoje, fairy-tale sniego dėmės ant namas.Ji yra paprasta sukurti romantišką naktį šviesos ekranas, ypač vestuvės, Kalėdos ir kitos šventės ar progos.

2. Specialiai sukurta naudoti vidaus arba lauko naudojimui: Super IP65 vandeniui reitingų, sniego lempos gali būti naudojamos namuose, klubai, pobūvių salės ir koncertai.LED šviesos projektorius daro savo vaikams, mėgėjams ar draugų laimingas, ne Kalėdos, vestuvės, pobūviai, gimtadieniai, Padėkos, naujieji Metai ir kt.

3. Įvairiais būdais: sniego LED projektorius, apima priemones, reikalingas montavimui.Naudojant ilgos kartys, galite įdėti juos ant žemės sode ar kieme.Naudojant apvalus stovas bazės, galite padėkite jį ant kieto pagrindo arba įdiegti jį ant sienos varžtais.Naudojamas esant 300° reguliuojamas projektoriaus galva, tai yra labai patogu, kad būtų siekiama pasakų šviesos vietoje turi būti papuoštas.

4. Dual control funkcijos: pagrindinės įstaigos, sniego lempos yra įrengta mygtuką reguliuoti greitį arba "flash", sningant.Jis yra įjungtas 6 valandas ir išjungti per 18 valandų per dieną.Ji taip pat turi RF wireless pilnas nuotolinis valdymas, kuris gali kontroliuoti jungiklis, greitis, flash, ir laiko funkcijas.Vandeniui sodo projekcija lempos yra energijos taupymas ir efektyvus, kuri gali jums sutaupyti pinigų.Ji pastatyta-per 2/4/6 valandų per dieną ir cirkuliuoja 22/20/18 valandas per dieną.

5. Saugus ir žmogiškas dizainas: minkšta led šviesos yra minkštas, kuri gali geriau apsaugoti akis, ypač vaikams, taip pat gali dirbti paprastai lietingą dienų.Bet ne įdėkite jį tiesiai į vandenį.Karštą vasarą arba šaltą žiemą, sniego lempa gali veikti normaliai.

Pakavimo sąrašas:

Sniego projekcija lempos*1

Nuotolinio valdymo pultas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<