XUEQIXIAOZU Visą Raundą Geležies bokštas Diamond piešimo Diamond siuvinėjimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond nustatymas Muskuso tapybos dovana 2020 Naujas

XUEQIXIAOZU Visą Raundą Geležies bokštas Diamond piešimo Diamond siuvinėjimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond nustatymas Muskuso tapybos dovana 2020 Naujas

p17185

Nauja

Yra sandėlyje

€4.20 €3.20
Vnt.

Žymos: diamond pantera, diamond dotz (, diamond erelis, diamond dažai, 5d diamond mozaika, 5d diamond dažai, 5d diamond girl, 5d diamond, diamond tapybos multi įrankis, katė diamond dažai.

Sveiki atvykę į užsakymą, mes ne ateiti su bet kokios reklaminės medžiagos, mes turime mūsų pačių gamykloje.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Kai jis yra nuobodus ir nerimas, diamond tapyba gali duoti jums atsipalaidavimo ir ramybės!Ir tai gali padaryti tu priklausomas.Jūs galite mėgautis gražių kūrimo procesas nuo produkto gamybos proceso!

Tai yra labai naudinga sukurti kažką gražaus su abiem rankomis, ir tai yra geras būdas žemės save, ir įkelkite jį į savo pradinę būseną.

Susisiekti su savo vidinį kūrybinę dvasią.Svarbiausias dalykas yra tai, kad jūs tikrai gali padaryti neįtikėtinus dalykus pabaigoje.

Apakinti kūrinys yra puikiai tinka jūsų namų, arba kaip dovana draugams ir šeimos nariams.Tinka visiems.

Diamond paveikslai yra labai paprasta ir labai tinka vaikams ir suaugusiems.

Tai puiki veikla vaikams pasidalinti su mama, ir tėtis, močiutė ir senelis, ar jų draugai!

Įskaitant viską, ko jums reikia pradėti!

Mes atsargiai susukti aukštos kokybės drobės ir supakuota į sustiprinto kartono dėžutė.

Į komplektą įeina:

-Audinys yra išspausdintas su projekto brėžiniai

Spalvos deimantai

Taškas pen

-Gręžimo diską, vaškas

Papildomų plastikinių maišelių, saugojimo ir rūšiavimo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai