50 Flanelė Raišteliu Maišelį Papuošalų Pakavimo Maišelis Gali Logotipą, Vestuvių Papuošalai Kalėdų Makiažas, Auskaru Saugojimo Krepšys

50 Flanelė Raišteliu Maišelį Papuošalų Pakavimo Maišelis Gali Logotipą, Vestuvių Papuošalai Kalėdų Makiažas, Auskaru Saugojimo Krepšys

p171888

Nauja

Yra sandėlyje

€15.95 €9.25
Vnt.

Žymos: eyeshadow palett, logotipas makiažas, palett, custom makiažas, eyeshadow pigmentas, pardavėjas, kawaii makiažas, kawaii makiažo paletė, guicami makiažas, elfas makiažas.

ar paliko savo el. pašto adresą jūsų užsakymą, kai mes matome jūsų užsakymą, susisieksime su jumis artimiausiu metu.Logotipo formatas gali būti PG/ EPS/PDF.

Be to, mes spausdinti savo logotipą ant pagalvių padėtis, artimųjų ir centre kaip numatytąjį.Kartais, jei yra mažas ir plonas, raides, logotipu, Mes galime padaryti šiek tiek koreguoti logotipą, įsitikinkite, kad jis gali būti spausdinami pakankamai aiškiai.

Pristatymas * Visi daiktai bus išsiųsti jūsų prekių per 3days nuo mokėjimo gavimo. * Visi daiktai tiesiog siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba E-pakelis arba Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, Kartais tarptautinio pristatymas labai priklauso nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. * Daugeliu atvejų, tarptautinės pristatymas trunka maždaug 25-60 darbo dienų.taigi, jūs galite gauti savo paketą apie 25-60 darbo dienų, Brazilija gal reikia apie 90days. * Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas, kaip DHL, UPS, EMS ar kitų, greitas pristatymas, bet reikia mokėti už papildomą pristatymo mokestį.Paprastai, jūs galite gauti savo paketą apie 7-15 dienų.Atkreipkite Dėmesį: Importo muitai, mokesčiai ir visi mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidų, ir šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Pasitenkinimo Garantija, kai produktai buvo sugadinta, o pristatymo ar klaidingai išsiųstas per klaidą ir, Jei jūs ne gauti prekę(s) per 60 dienų (Brazilija per 90days); Arba, jei jokių problemų atsiranda,nori su mumis susisiekti per 3 dienas nuo gavimo elementą,Mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą, patenkinamai, jums artimiausiu metu; Mes išsiųsime naują prekę(s) arba grąžinsime visus pinigus, kad jūs Garantija.Atsiliepimų * Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos ,Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių DSRs visose Kategorijose . * jei turite kokių nors problemų ar būti nepatenkinti ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas .ačiū !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai