Karšto Sodo Augalų Saugojimo Krepšys Džiuto Virvės Kabo Sodinamoji Austi Patalpų Lauko Gėlių Vazonas Turėtojas Macrame Augalų Pakaba Namų Dekoro

Karšto Sodo Augalų Saugojimo Krepšys Džiuto Virvės Kabo Sodinamoji Austi Patalpų Lauko Gėlių Vazonas Turėtojas Macrame Augalų Pakaba Namų Dekoro

p171958

Nauja

Yra sandėlyje

€1.45 €0.94
Vnt.

Žymos: puošnios kabinti krepšelio, violetinė balkonas sodinamosios, bandelė turėtojas metalo, laido džiuto, kabantys krepšelį gėlių antikvariniai, macram, cachepot, boho dekoras, už kanapės, džiuto pluošto krepšys.

Savybės:

Ne tik naudoti kaip augalų savininko, bet taip pat naudoti ją įvairios paskirties; Labai talpyklos, skirtos daržovių, vaisių, kosmetikos, kūdikių žaislai, vystyklų, ar kitų smulkių daiktų.Plačiai naudojamas svetainės, miegamojo, vonios, virtuvė, sodas, balkonas arba koridorius.

Kabantys krepšelį gali atnešti stilingas dizainas į bet kurį kambarį jūsų namuose.

Galima naudoti kaip puodą padengti papuošti sodinamoji, papuošti bet kokį namą, augalai, prideda šiuolaikinės nuojauta, kad jūsų namų ar biuro.Dėvėti mados kailis dėl savo augalus.Prefektas dovana jūsų šeimos ar draugų šventės, ypač augalų mylėtojas.

Kabančių augalų krepšelis yra puikus ekranas vazoninių augalų ir gėlių vazonus, prideda šiuolaikinės nuojauta ir minimalistinę, kad jūsų namų dekoro.Norėdami pakabinti su tvirto medvilnės eilutę, kuri rodo jūsų mėgstama vazoninių augalų ir gėlių puodą, oro ar lango pusėje labai gerai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Džiuto Virvės

Dydis: Kalibro 20cm, gylis 13cm, visas aukštis 50cm

Paketų Sąrašo:

1 * Džiuto Virvės Kabo Krepšelio

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

83526 KARŠTO PARDAVIMO

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai