Naujos platformos basutės vaikams tuščiaviduriai quick dry sodo batai vaikams, vasaros bateliai mergaitėms berniukai paplūdimio sandalai

Naujos platformos basutės vaikams tuščiaviduriai quick dry sodo batai vaikams, vasaros bateliai mergaitėms berniukai paplūdimio sandalai

p172259

Nauja

Yra sandėlyje

€16.15 €8.23
Vnt.

Žymos: ladis crocks, moterys, cross-platform, croc užkimšti platforma, berniukas croc, vakarų crocks, kūdikių užkimšti, girl summer clogs, vaikai vaikai klumpės, didelis crocks, mergaitės berniukai vasaros klumpės.

Naujos platformos basutės vaikams tuščiaviduriai quick dry sodo batai vaikams, vasaros bateliai mergaitėms berniukai paplūdimio sandalai

Dydžių Lentelė

Prieš jums pirkti šį batai, prašome priemonė jūsų kūdikio pėdų ilgio. 1 colis =2,54 cm

Pasirinkti puikus batų dydį, kad jūsų vaikai, mūsų batai priemonė ranka, Kad Ten bus 0.1-0.3 cm klaida.

Pls priemonė jūsų vaiko pėdos ilgis kiek žemiau.Jei jo/jos pėdos ilgis 15 cm, tu gali pridėti 1 cm.Tai pasakyti, pasirinkti, vidpadžio ilgis 16 cm.

Ir prašome apsvarstyti augimo kūdikių metu, laivybos, kai jūs pasirinkite dydį.Ačiū!

DUK

1.Q:ar galiu būti jūsų platintojas arba galite daryti drop laivyba?

A:Taip,mes siūlome nemokamas pristatymas ir lašas laivybos kiekvieną klientams.Jūs galite patikrinti visus mūsų produktą iš mūsų parduotuvės

Jūs galite nurodyti kitą adresą, Mes atsiųsime nemokamas pristatymas į savo klientų

2.Q:Ką daryti, jei apsaugos laikas yra išjungtas.

A:Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas.Mes į kiekvieną klientų kaip DIEVAS.tarptautinės laivybos nėra stabili.Kartais bus nedelsiant transportavimo metu.Taigi, prašome suprasti, kad mūsų darbą ir siekiant apsaugoti jūsų pinigus safty,jei jums rasti apsaugos laikas yra išjungtas,kreipkitės į mus išplėsti daugiau laiko jums.

3.Q:Daugiau nei 3 mėnesiai praėjo,bet aš vis dar gauti savo prekes.Ką daryti?

A:Pirmiausia, prašome sekti savo prekes iš europos sąjungos oficialusis stebėjimo svetainėje.Jei paketas yra jūsų vietos post office,prašome kreiptis į juos patys.Jei paketas yra pamestas,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai padėti.

4.Q:Ką daryti, jei Batai žalą, deformacija, nuo gleivių,nėra tinkamo dydžio.

A:Pirma,Taip gaila, kad batai netelpa.prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už pagalbą,tada, jei tai yra mūsų klaida,Mes išsiųsti naują savo nauja tvarka ar kompensuoti jūsų prarasti.mes jums išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma!

5.Q:Kaip išmatuoti mano batų dydis?

A:Prašome naudoti popieriaus aplink jūsų kojų ilgis ir atidarykite popieriaus ir pasakykite man, ilgis popieriaus.Tada patikrinkite, ar po nuotrauka ( arba ieškoti batų dydis diagrama)

6.Q:aš noriu grįžti elementą.Kaip padaryti, kad?

A:Jums tik reikia mums elektroniniu paštu pirmieji gauti grąžinimo pristatymo adresą .Jums sutaupyti daug laiko, ir jūs galite atsiųsti mums nuotrauką gavimą ir mes grąžinsime arba vėl, kai tik gausime nuotrauką.Ačiū

Rekomenduoti

pakvietė savo draugus, jums ir jūsų draugams tiek gaunate 2$ kuponai

Prekės Ženklo Istorija

Mes esame pasaulio interneto mados mažmeninės prekybos įmonės.

Čia yra pirmaujanti pasaulio interneto didmeninė tiekėjas naujausius Produktus ir daug daugiau elementų, ir dovanų idėjos.Mūsų įsipareigojimas yra suteikti platų asortimentą aukštos kokybės, madingų produktų nuostabiu gamyklos tiesioginės kainas kartu su klasės lyderio klientų aptarnavimo patirties mūsų pasaulyje bendrijos pirkėjams.

Mūsų tikslas yra teikti pasaulinio mūsų klientams aukštos kokybės produktus konkurencingomis mažai gamyklos tiesioginės kainas.

Kuo daugiau perkate, tuo daugiau sutaupote!Mūsų svetainė yra kelių pagrindinių kalbų, siekiant patenkinti mūsų nuolat plečiame tarptautinių klientų bazės.Nesvarbu, ar esate asmens pirkėjas Italijoje ieško naujausias mados drabužių, ar parduotuvės savininkas ar verslo didmenininkas JAV ieško tiekėjų, Čia yra perfect for you, nes mūsų aukštos kokybės produktai, mažai didmeninės kainos, greitas pristatymas ir skirta profesionalus aptarnavimas – visi paremtas jėga mūsų pasaulio gatvėje.

Top 4 Priežasčių į parduotuvę su mumis

- Mes esame profesionalių batų fabrike įsikūręs Wenzhou, Kinija.Dėmesio Jav ir Europos vaikų batai rinkoje 15years.

- Naujas pažangiausius mados daiktai gaunami ir pridūrė, kiekvieną dieną čia.

- Mūsų patyrę pirkėjai nuolat ieškoti pačių naujausių apsvaiginimo mados drabužių patenkinti įvairius paklausos mūsų masinis, visuotinis klientų bazę.

- Mūsų batus įtraukti vaikai ir kūdikis sportbačiai, laisvalaikio bateliai, batai, basutės ir kt.,beveik mūsų batai pagaminti natūralios odos, kuri atitinka poreikius, dėl skirtingų kūdikių ir vaikų.mes siūlome pasaulio stiliaus mažiausias įmanomas kainas internete.

Gamyklos Žema Kaina

Mes turime savų batų fabrike, kad galėtų tiekti mūsų klientams aukštos kokybės produktus už neįtikėtinai mažą gamyklos kainomis.Mes esame visiškai pasirengę dirbti su verslo didmenininkams visame pasaulyje, siekiant užtikrinti geriausius įmanomus pasiūlymus.Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes esame įsitikinę, kad jums bus mėgautis visais, fantastinis, turimų produktų didmeninės kainos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai