ES plug violetinė/rožinė/balta 7 Patarimai, kaip 5 Sekundes Greitai, Šildomos! Geležies-Hot Fix kalnų krištolas Lazdelės Aplikatorių Šilumos-fix Tool Nemokama Laivas

ES plug violetinė/rožinė/balta 7 Patarimai, kaip 5 Sekundes Greitai, Šildomos! Geležies-Hot Fix kalnų krištolas Lazdelės Aplikatorių Šilumos-fix Tool Nemokama Laivas

p172322

Nauja

Yra sandėlyje

€8.70 €6.88
Vnt.

Žymos: cirkonio kristalų skylę, pataisų kalnų krištolas kristalų geležies lapas, strazdų lapas, Rožinė, moterų kalnų krištolas šilumos perdavimo, princas lazdelė, klijai pen uv, laisvas rožinės spalvos cirkonio, b cirkonio, aplikatorių cirkonio.

Pataisų Aplikatorių:

Įtampa : 110 V - 220V - 230 V - 240 V, universalus darbą pasaulyje

Patarimai Dydis: GR6 2mm; SS10 3mm; SS16 4mm; SS20 5mm; SS34 7mm; 4mm Karšto Vietoje; 9mm Butas, iš Viso 7 Patarimai

Išmatavimai: 18.5 x 4 x 2,6 CM

Kištuko Tipas: Apvalus / Plokšti ( Automatiškai pagal Šalies, nereikia įdėti paaiškinimai)

Apvalus Kištukas: Europa, Rusija Ir Kt.

Plokščias Kištukas: JAV, Kanadoje, Meksikoje, Japonijoje, ir kt.Australija, Naujoji Zelandija, Argentina, mes suteiksime atitinkančio kištuko adapterio. (apie šį punktą , mes tikri, kad prekė yra gerai dėl visų šių Įtampų , Todėl prašome nedvejodami pirkti )

REALYBĖS ŠOU

* Mes pasirinkti geriausią transportavimo metodas, atsižvelgiant į jūsų šalį ir miestą, siekiant užtikrinti, kad jūs gaunate prekes.jei jums reikia pakeisti būdą, gabenimo,galite susisiekti su mumis.

* Jei tu negali gauti paketą, per 60days,prašome susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums naują prekes arba grąžinti pinigus jums .

DUK:

1.Kaip ilgai dozę reikia laivas?

Paprastai,kai jūs turite užsakymą,mes pasirūpinsime siuntą iš karto.bet vežimas dienų nuo to, kur jūs gyvenate,jūs galite susisiekti su manimi ,aš duosiu jums kai kurios informacijos. 2.apie kokybę, Mes tiekti tik aukštos kokybės cirkonio,blizga ir aišku spalva,sunku ir tobula 16 susiduria akmuo 3.apie prekių negavo, ir prekes, prarastas ar prekių skaldytų šių nelaimingų atsitikimų nutiks, kartais,kad yra neišvengiama ,ir force majeure .jei taip atsitinka, jūs galite susisiekti su manimi visą laiką,aš padėti jums ir suteikti jums geriausius rezultatus .bet jei yra keletas kenksminga ir nepagrįsti kaltinimai, kad yra visiškai nepriimtina.mes visada įdėti savo klientų pirmąją vietą .tikimės, kad visi mūsų klientai gali naudotis jūsų pirkti mūsų parduotuvėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai