Vandens Filtro Sistema dušas - Miniwell Aromaterapija su 4 Refils

Vandens Filtro Sistema dušas - Miniwell Aromaterapija su 4 Refils

p172362

Nauja

Yra sandėlyje

€33.62 €28.58
Vnt.

Žymos: galvutės dušo, dušo galvutė filtrai darbo, dušo filtras, dušo žarna rose, duchas higienicas, vandens filtras, virėja papuošalai, šakutės karoliai, vonios, dušo, woki tokis.

DAUGIAU SVEIKIAU DUŠU PATIRTIS NUO DABAR

Miniwell reikalauti pasisako už sveiką, atsipalaidavęs ir patogiai gyvenimo būdą, ir būtų skiriama sukurti aukštos kokybės filtravimo sistema - Modelis L751 Aromatas, Vitaminas C, filtruotas dušo galvutė, kuri projektuoja gerokai sumažinti chloro, chloramines, ir ištirpinama mineralų, esančių kieto vandens.Miniwell dušo galva filtras kietas vanduo minkština jūsų vandens, žymiai pagerina jūsų plaukų, odos, nagų būklę, taip pat padeda su plaukų slinkimas ir odos sausumas, užtikrinti, kad mūsų klientai geriau dušo patirtis.

AUKŠČIAUSIOS KIETO VANDENS FILTRAS

Ši sistema yra sudaryta iš nerūdijančio plieno, plastiko, su Vitaminu C ir PP filtro medvilnės filtro kasetės, kurios efektyviai pašalina chloro, chloramino, nuosėdų ir minkština bei vandens filtravimo geležį, rūdis, "chrome" ir sunkiųjų metalų.

ATGAIVINTI SAVO KŪNĄ LABAI

Mūsų vitaminas C vienkartinės pagamintas Korėjoje, jo gyvenime yra dvigubai daugiau, nei kiti panašūs produktai, furthmore jo sudėtyje nėra Kadmio, Švino, Gyvsidabrio, Šešiavalenčio Chromo ir kitų sunkiųjų metalų, gerokai sumažinti dirginimą jautriai odai.Tuo tarpu jis gali padidina pH ir veiksmingai pašalina kenksmingas medžiagas iš jūsų dušas, padeda plaukų slinkimo, sausos galvos odos, odos niežulys ir pleiskanos.Raminantis citrusų kvapas atjauninti pojūčius, mažina stresą, gerina nuotaiką ir miego kokybę.

ŽIEDO FORMOS PP FILTRO, SAUGŪS VAIKAMS IR naminiams GYVŪNĖLIAMS.

Dėl savo didelio tankio struktūra, absorbcijos norma tai 4mm storio filtras yra 5 kartus, nei kitų įprastų filtrai, kurie padeda pašalinti chloro, smėlis, rūdys ir kitas netyros nuosėdų, kurios sukelia grūdinimas vandeniu.Leiskite jums patinka chemikalų dušai su extra odos ir plaukų priežiūros išmokas.

DAUGIAU PRIVALUMŲ

- LUV VANDENS TAUPYMO PLOKŠTĖ Su LUV srovės ribojimas technologija, tai filtruojamas dušo galva turi 118 mažų lazerio cut-kūgio formos vandens skyles, padeda jėga vandens per skyles ant galvos paviršiaus, todėl, prabangus, aukšto slėgio vandens, o vis dar ieškau po aplinką, taupo vandenį. - VANDENS TAUPYMO VOŽTUVAS atsarginių vandens taupymo vožtuvas padeda sumažinti vandens slėgį, jei vandens srautas yra per didelis, ji yra lengva įdiegti be jokių įrankių. - SKAIDRUS MONITORIAUS LANGU nereikia atsukti filtrą, jūs galite lengvai stebėti filtravimo statusą aromaterapija ir pp medvilnės filtrai.

PAKETAS APIMA

1 X FILTRUOJAMAS DUŠO GALVUTĖ 1 X VANDENS TAUPYMO VOŽTUVAS 1 X INSTRUKCIJA 1 X AROMATAS VITAMINO C FILTRAS 3 X PP MEDVILNĖS FILTRAS

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai