6-25 mm Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Butas Tuščias Įspaudžia Žymę Pakabukas Mini Diskai, Apyrankę, Auskarus Karoliai Žavesio Papuošalai Priėmimo

6-25 mm Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Butas Tuščias Įspaudžia Žymę Pakabukas Mini Diskai, Apyrankę, Auskarus Karoliai Žavesio Papuošalai Priėmimo

p172440

Nauja

Yra sandėlyje

€1.43 €1.06
Vnt.

Žymos: apyrankė štampavimo ruošiniai, nerūdijančio plieno papuošalai omarų užsegimas, tuščias metalo tegus, papuošalai wire apjuodinti, CD Grotuvas, x370, bidė dušo spray, ruošiniai įspaudžia žymę, žuvų pasukami, pocemon metalo žymės.

Medžiaga : Nerūdijantis plienas; Forma: Apvalus; Spalva:Tamsi Mėlyna.

Mažas tuščias štampavimo žymas, yra 6 8 10 12 15 18 20 25mm skersmens, 6-10mm(0,7 mm storio). 12-25mm(1.05 mm storio);Skylė :1-1.5 mm .mažas, bet tvirtas, puikus aksesuaras mano papuošalai, apyrankės auskarai anklets amatų.

Butas ruošiniai gali būti kalti, tekstūra, rašalu, antspaudu, pradurti ar štampuoti, naudoti juos kaip pakabukai, dangles, arba taip pat galite naudoti juos kaip bails.

Tuščias štampavimo žymas, yra puikus graviravimas, įspaudas ir spaudos praktika.Ji gali būti derinama su kabliukais, šokinėti, žiedai, grandinės ir smeigtukai būti "pasidaryk pats" žavesio ir pakabučiai, ji bus pridėti šiek tiek papildomų valymo jūsų papuošalai-priėmimo projektus.

Spaudos ruošiniai gali būti naudojamas kaip dovanų šeimos nariams, draugams, kolegoms, ir mėgėjams, graviruoti vardai, pavardės, adresai, data, photo, nuotraukos, abėcėlė, skaičiai, apie tai, kad specializuotos spaudos žymes.

Pakuotė :10-50 vnt

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai