WBNKOE 100vnt Jūros žvaigždė šypsena kūdikių drabužiai mygtukai multicolors spausdinti medienos siuvimo mygtuką "PASIDARYK pats" amatų scrapbooking Tinka

WBNKOE 100vnt Jūros žvaigždė šypsena kūdikių drabužiai mygtukai multicolors spausdinti medienos siuvimo mygtuką "PASIDARYK pats" amatų scrapbooking Tinka

p172508

Nauja

Yra sandėlyje

€5.88
Vnt.

Žymos: Mygtukas, mygtukas siūti, mygtuko medžiaga, mygtukas plastiko, dantų logotipas, lipni sienos popieriaus durų, dubuo šiaudų, mygtukas vaikams, estetinės augalų, dažų roller modelis.

Pagrindinis Prisistatymu

@Dydis :Apie 28mm*30mm. @spausdinti medienos mygtukus.Sumaišykite spalvas atsitiktinai. @nuotraukos yra iš realių objektų,prašome kreiptis formos ir spalvos.

Pristatymas

@Ekonomikos įprastą laivybos nėra stebimi visą transporto,gal 30-60 dienų atvykti jums. @ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

Mokėjimo

@Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis išsiuntė anksčiau. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome pateikti pirmas ir tada kasos po to, kai aš pakoreguoti užsakymo suma kaip ir susitarėm.

Po Parduodamas Paslaugos

@Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai