Nerūdijančio plieno druska butelis Prieskonių Pipirų Shaker Skardines Prieskonių Talpykla Virtuvės Pipirai, Prieskoniai Purškalai Įrankiai Prieskonių Jar

Nerūdijančio plieno druska butelis Prieskonių Pipirų Shaker Skardines Prieskonių Talpykla Virtuvės Pipirai, Prieskoniai Purškalai Įrankiai Prieskonių Jar

p173144

Nauja

Yra sandėlyje

€0.77 €0.71
Vnt.

Žymos: pug žiūrėti, mop siurblys, gimtadienis spray, dėl prieskonių jar, nerūdijančio prieskonių purtyklė, derva purtyklė, nosies purškalas, alavo kokteilis purtyklė, dėl prieskonių, didelis fitneso purtyklė.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Stilius tai prieskonių dėžutės, yra paprastas ir gražus dizainas yra atsparus dulkėms ir tarša-įrodymas, ir jis yra patogus jums atlikti.

Tai esminis produktas veiklos lauke ir namuose.

Šis prieskonių dėžutė pagaminta iš aplinkai nekenksmingų nerūdijančio plieno, tinka saugoti prieskoniai, druska, pipirai, arbata ir pan., yra esminis virimo straipsnį į savo šiuolaikiniame gyvenime.

Paprastas naudoti, saugus ir patikimas.

Bespalvis vienas yra full nerūdijančio plieno stilių.Spalva viena yra atsitiktiniai spalvos stiliumi.Tai yra spalvų ratas aplink dangtelį.

Specifikacija:

Svoris:60

Dydis:6.2*6.2*4.5(cm)

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: Nerūdijantis

Techniniai duomenys:

Kai esate virimo, jūs visada pilti per daug prieskonių paprastų maišelių, ir jūs negalite kontroliuoti, sumą ir turėti įtakos skonio?Išbandykite šį prieskonių indelį.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.

Palyginti išsamią dydžio su tavo.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3cm.

Jei yra problema su produkto, prašome palikti pranešimą prieš suteikiant jums blogų atsiliepimų.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotė:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai