Vištienos Balneliai Striukė Višta, Prijuostės Antis Paukščių Atgal Raštas Vest Drabužiai

Vištienos Balneliai Striukė Višta, Prijuostės Antis Paukščių Atgal Raštas Vest Drabužiai

p174639

Nauja

Yra sandėlyje

€3.11 €1.50
Vnt.

Žymos: paukščių apsaugos tinklus vištiena, vištiena, vištienos virtuvės prijuostė, pubg mobiliojo radiatorius aušinimo ventiliatorius, vištienos priedai vandens, vištienos namas, vištienos balno, vištienos šalmas, girtuoklis vištienos, vištienos kojų pagalvę.

Aprašymas:

Tinkamas dydis: mūsų vištienos balnelis turi gerą elastingumą, tinka įvairių dydžių vištų, ar jūsų višta yra mažos, vidutinės ar didelės, tai prijuostė gali veiksmingai užkirsti kelią savo vištas iš pešioti ir draskytų.

Gera apsauga: jei jūsų višta yra pecked kitų viščiukų, šios prijuostės galite apsaugoti savo vištų gražu pecked, ir jie yra pakankamai šilta, kad apsaugoti jūsų višta nuo saulės ir lietaus, ir padėti padengti jos pečių, nugaros ir netgi uodegą.

Patvarus ir saugus: šios vištienos striukė diržai yra pagaminti iš kokybės medvilnės audinys, patvarus ir saugus; padaryti savo vištų jaustųsi patogiai.

Galima skalbti dizainas: šių spalvinga vištienos balneliai yra plaunamas ir gali būti sulankstyti ir saugomi po poravimosi sezonui pasiruošti savo kitą vištą; Jie yra praktiški ir ilgą laiką naudoti.

Lengva naudoti: jie elastinga prijuostės yra lengva savo vištų įdėti, ir palikti pakankamai vietos; Bandyti wrap prijuostės naktį, ir savo vištų netrukus nurimti.

Specifikacija:

Medžiaga: Audinys

Dydis: 24.5x22cm/9.65x8.66 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Vištienos Balno

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai