Dviračio Šviesos USB Įkrovimo Uodegos Šviesos Ragų Lemputė Įspėjimas LED Dviračio Galinis Žibintas Belaidžio Nuotolinio valdymo Posūkio Signalo Lemputė Vandeniui

Dviračio Šviesos USB Įkrovimo Uodegos Šviesos Ragų Lemputė Įspėjimas LED Dviračio Galinis Žibintas Belaidžio Nuotolinio valdymo Posūkio Signalo Lemputė Vandeniui

p175643

Nauja

Yra sandėlyje

€13.90 €6.96
Vnt.

Žymos: dviračio lempa, policijos sirena už dviratį, dviratis raudonos spalvos, bicycl, savo ruožtu dviratį, staprad motorcyle uodegos šviesos, pazoma motociklo uodegos šviesos, forauto dviratį posūkio signalo lemputė, didelis dviračių uodegos šviesos, kalnų dviratis.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Nuo šiandien tapti ventiliatorius iš mūsų parduotuvės, jūs gausite papildomą 3 - 5 % nuolaida nuo kai kurių produktų parduotuvėje, ir jūs galite taip pat patikrinti naujojo produkto tiesioginis mūsų parduotuvėje laiku, don ' t miss it! !

Aprašymas:

1. Didelio ryškumo pleistras lemputė karoliukai: yra, 32 lempos rutuliukų kairėje ir dešinėje pusėse, su didelio ryškumo, raudonos ir geltonos spalvos, šviesios spalvos, kurios yra spalvingas ir gali taip pat veiksmingai pagerinti saugos jojimo naktį.

2. Apšvietimo režimai: yra 5 blykstės režimai iš viso.Jūs galite pakeisti įvairių rūšių pagal savo poreikius ir progoms gauti geriausią apšvietimo patirtis.

3.USB įkrovimo ir CR2032: Posūkio signalo žibintai turi USB jungtį, kurios gali būti naudojamos apie 18 valandų po įkrovimo 3 val.Belaidžio nuotolinio valdymo pultas gali lengvai pakeisti CR2032 baterijos.

4. Aukšto tono garsiakalbiai: 120 decibelų garso kolonėlių, kurios priminti ir praeivių, kad tai saugiau važiuoti naktį.

5. Atsparus vandeniui dviračių žibintai: Žibintai yra pagaminti iš drėgmei atsparios medžiagos, kuri yra bebaimiai lietaus ir rūkas oras.

6. Paprastas montavimas/išmontavimas: montavimo ir išmontavimo yra labai patogus ir gali būti sumontuota be jokių įrankių.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Produktai: nuotolinio valdymo vairo ragų žibintai

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Matmenys: 94*32.5*26mm

Šviesos spalvos: raudona šviesa ir geltona šviesa

Baterijos talpa: 900mAh ličio baterija

Įkrovimo laikas: 3 val.

Išleidimo laikas: 36 valandos

Įtampa: 3.7 V

Produkto svoris: 54g (posūkio signalo+dirželis)

Pakuotė:

1* užpakalinis žibintas 1* bazinės 1*usb kabelis 1* nuotolinio valdymo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai