Žiemos Skrybėlę Dviračių Skrybėlę Jojimo Bžūp Linijinės Žiemos Beanie Skrybėlių Universali Šilumos Pagal Šalmas Veikia Slidinėjimo, Dviračių Žygiai Pagal

Žiemos Skrybėlę Dviračių Skrybėlę Jojimo Bžūp Linijinės Žiemos Beanie Skrybėlių Universali Šilumos Pagal Šalmas Veikia Slidinėjimo, Dviračių Žygiai Pagal

p175674

Nauja

Yra sandėlyje

€3.51 €2.63
Vnt.

Žymos: xr iphone atveju 2pac.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: galvos dangtelis linijinės yra mišinys iš 90% poliesterio ir 10% spandex.Jis yra minkštas, orui, oda-draugiškas, lengvi ir lankstus, nuolat jus sausa ir patogi.

2、Šilumos Izoliacija ir Prakaito: šalmo įdėklas funkcijų sugeria drėgmę ir greitai džiūsta, išlaikyti šiltas šaltas oras ir išlaikyti šaltas, karštas oras.

3、Geriausias Vienas Dydis: šalmo įdėklas lengvai ruožas, kuris tinka abiem lytims naudoti.

4、Skalbimo Instrukcijos: šalmo įdėklas yra rankų plauti ar mašina plauti su šaltu vandeniu.Pakabinti, kad išdžiūtų nereikia drėgmę.

5、Puikus Kartų: šalmo įdėklas tinka vidaus ir lauko veikla.Tai leis jums turėti patogų ėjimo, vaikščiojimo, bėgiojimo, veikti, naudojimosi, kryžminio mokymo, dviračiai, sporto, tenisas, šokiai, krepšinis, ar ką nors, galite manyti, kad.

Aukštos kokybės Medžiaga: galvos dangtelis linijinės yra mišinys iš 90% poliesterio ir 10% spandex.Jis yra minkštas, orui, oda-draugiškas, lengvi ir lankstus, nuolat jus sausa ir patogi.

Šilumos Izoliacija ir Prakaito: šalmo įdėklas funkcijų sugeria drėgmę ir greitai džiūsta, išlaikyti šiltas šaltas oras ir išlaikyti šaltas, karštas oras.

Geriausias Vienas Dydis: šalmo įdėklas lengvai ruožas, kuris tinka abiem lytims naudoti.

Skalbimo Instrukcijos: šalmo įdėklas yra rankų plauti ar mašina plauti su šaltu vandeniu.Pakabinti, kad išdžiūtų nereikia drėgmę.

Puikus Kartų: šalmo įdėklas tinka vidaus ir lauko veikla.Tai leis jums turėti patogų ėjimo, vaikščiojimo, bėgiojimo, veikti, naudojimosi, kryžminio mokymo, dviračiai, sporto, tenisas, šokiai, krepšinis, ar ką nors, galite manyti, kad.

Pakavimo Sąrašas:

1*Šalmo Pamušalas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai