10vnt 86 Tipo Tamsiai Lauke Remonto Varžtas Mangano Plieno dėžė, Dėžutė Mount Senas Remontas, Kasečių Jungiklis, kištukinis Lizdas Fiksuotojo Pakeisti B6O1 Junc O2E9

10vnt 86 Tipo Tamsiai Lauke Remonto Varžtas Mangano Plieno dėžė, Dėžutė Mount Senas Remontas, Kasečių Jungiklis, kištukinis Lizdas Fiksuotojo Pakeisti B6O1 Junc O2E9

p176262

Nauja

Yra sandėlyje

€1.82 €1.09
Vnt.

Žymos: kištukinis jungiklis, varpos zondas, išorinė dėžutė, paslaptis atlicināt, valdybos gipso, elektros jungiklis dėžutės jungtis, dekoratyvinės elektros jungiklių dėžutė, stiklo lizdas sraigtas, rūšiavimo lauke varžtai, lauko montažinė dėžutė.

Atlaisvinkite lizdas dėl skaldytų sraigtiniai kablio?Dabar pirkti šį Jungiklis, kištukinis Lizdas Sraigtas Kablys, siekiant padėti jums sugriežtinti savo atlaisvinkite lizdą!

Jungiklis, kištukinis Lizdas Sraigtas Kablys gali padeda jums išspręsti jūsų problemą, o ne nuomos, techninės priežiūros darbuotojų remonto Jungiklis, kištukinis Lizdas,tai yra labai paprasta naudoti ir sutaupyti jūsų pinigus, ir jūsų laiką.

Jungiklis, kištukinis Lizdas Sraigtas Kablys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Jis yra patvarus ir atsparus korozijai ir rūdims.Jis trukdo laisvumas veiksmingai.Šis funkcionalus įrankis gali padaryti savo darbą lengviau ir greičiau.Taigi, sustabdyti eikvoti pinigus už nuomą remontininkas, kai jūs galite padaryti tai patys lengvai!

Pastaba:

Kiekvienas Paketas apima 10 vnt remontas dalis su varžtais.

Produktams, kurie nėra įtraukti į kištukinio lizdo dėžutė.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai