Elektrinė Dulkių Siurbimo Medicininė Įstaiga Massager Siurbimo Grandymo Fizioterapija Detoksikuoja Šalinimo Masažas Acupoint Puodelio Riebalų Gu E0J6

Elektrinė Dulkių Siurbimo Medicininė Įstaiga Massager Siurbimo Grandymo Fizioterapija Detoksikuoja Šalinimo Masažas Acupoint Puodelio Riebalų Gu E0J6

p176298

Nauja

Yra sandėlyje

€3.91 €2.51
Vnt.

Žymos: xt 30 xt 60.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% visiškai naujos kokybės

Medžiaga: ABS

Korpuso spalva: balta/raudona (pasirinktinai)

Galia: 5W

Darbo įtampa: 5V

Įėjimo įtampa: 100V-120V, 220V-240V

Intensyvumo lygiai: 2 lygiai

1. [Neigiamą spaudimą, sunkumą], Nustatyta stipri siurbimo jūsų odos ir riebalų audinių, aktyvina limfos drenažas, skatina kraujo apytaką, ir grandymo poveikį.

2. [Elektromagnetinių bangų stimuliacija] Skatinti acupoints ir išorinių jutimo nervai per mikro srovės, mažina uždegimą ir patinimą, greitai atsigauti, sumažinti stresą, nuovargį ir nuovargis, ir mėgautis galutiniam poilsiui.

3. [Easy operation] Greitai enter mygtuką valdymo grupė, tiesiogiai rodo instrukcijos, kuri yra patogi stebėsenos darbo statusas, instant on/off, ir vakuumo intensyvumas gali būti reguliuojamas ne bus, ir komfortas yra tobula.

4. [Power Stabili] Jis gali būti maitinamas tiesiogiai patogus USB jungtį, jis yra praktiškas mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, tinka namų, kelionės.

5. [Lengvai rankena] ergonomiška rankena gali išlaikyti saugų ir energijos taupymo rankena komfortą, net jei jis yra naudojamas ilgą laiką.

6. [Multi-purpose] Ji gali būti plačiai naudojama kūno medicininė, masažas, grandymo, svorio netekimas ir kt.Jis gali veiksmingai padėti formuoti kaklo, rankų, kojų, nugaros, pilvo ir viršutinės ir apatinės galūnės.

Įspėjimas:

1. Neturi likti toje pačioje vietoje daugiau kaip 1 minutę); jeigu turite kokių nors nepatogumų, nustokite jį naudoti.

2. Žmonės su odos alergijos, nėščioms moterims, pacientams, sergantiems širdies liga, žmonėms, kurių sutrikusi kraujo spaudimą, piktybiniai navikai, smegenų kraujagyslių ligomis bei žmonėms su užsienio institucijos turėtų išvengti, naudojant šį produktą.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakaitalus.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1* Medicininė prietaisas

1* maitinimo laidas

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai