500ml Nerūdijančio Plieno Aliejaus Purškimo Butelį GRILIS Virimo Purškimo Butelį Grilis Grilis Virtuvės Reikmenys K888

500ml Nerūdijančio Plieno Aliejaus Purškimo Butelį GRILIS Virimo Purškimo Butelį Grilis Grilis Virtuvės Reikmenys K888

p176539

Nauja

Yra sandėlyje

€6.74 €5.47
Vnt.

Žymos: nerūdijančio plieno butelių pieno, nerūdijančio plieno purškimo butelis spalva, nerūdijančio plieno, stiklinės aliejaus purškimo, weiman nerūdijančio plieno purškimo servetėlės, nerūdijančio plieno šaldytuvas, vandens butelių, nerūdijančio plieno purškimo vonios kambarys, yotop nerūdijančio plieno purškimo siurblys, nerūdijančio plieno šiaudų butelis forkids, šlifuoto nerūdijančio plieno purškimo, iškirpti nerūdijančio plieno butelis.

500ml Nerūdijančio Plieno Aliejaus Purškimo Butelį GRILIS Virimo Purškimo Butelį Grilis Grilis Virtuvės Reikmenys K888 Aprašymas:

Savybės:

1.Stilinga išvaizda: Gera virdulys dizainas, patogi rankena.Kūno butelis yra suprojektuotas panašūs virdulys, ir dydis ir išvaizda labai tinka rankinės.

2.Programos: Tinka patalpų virtuvė, lauko kepsnių ir pan.Vidutinio dydžio laistytuvas turi pakankamai pajėgumų naudojimo virtuvėje, ir dydį, taip pat patogu imtis ne.Tai laistytuvas yra tikrai geriausias pasirinkimas, kai m barbecuing lauke.

3.Medžiaga: Pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno , jis yra labiau džiuginantys.Nerūdijančio plieno medžiagos gali užtikrinti ilgaamžiškumą laistytuvas, ir laistytuvo nėra lengva sulaužyti , kuris gali užtikrinti, kad jūs galite naudoti ją paprastai kelionės metu.

4.Antgalis: mažas antgalis leidžia alyvos rūko daugiau subtilus.Šis antgalis gali visiškai purškimo naftos ar vandens tolygiai be užsikimšimo ar ne purškimo .Žinoma, jei yra kokių nors problemų su produkto antgalis gavote, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

5.Patogus valdymas: Ergonomiškas dizainas ir kontūrinis kūno dizaino, kad ji daugiau patogūs ir naudojimo metu.Tikimės, kad šis laistymo gali suteikti jums gera patirtis maisto gaminimo procesą arba broiling.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Gali būti įdiegta prieskonių tipas: skystis prieskonių

Dydis:15x7.4cm

Talpa:500ml

Komplektą Sudaro:

1x Naftos Purkštuvas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai