12 Vnt Baltų Mėlyna Citrina, Geltona Popierius Žibintai Kinijos Dekoratyvinis Apvalūs Žibintai lanterne tėtis chinoise Vestuvių Šaliai Dekoro

12 Vnt Baltų Mėlyna Citrina, Geltona Popierius Žibintai Kinijos Dekoratyvinis Apvalūs Žibintai lanterne tėtis chinoise Vestuvių Šaliai Dekoro

p177014

Nauja

Yra sandėlyje

€17.48 €12.24
Vnt.

Žymos: kalėdos house lantern, amarillo, fleurs, led žibintai, popierinių žibintų, kinijos žibintų popieriaus, pušų augalų, kinijos žibintų, žibinto apdaila beig, kinų mergina.

Išskirtinį Popieriaus Žibintų Rinkinį: 12 vnt spalvotų popieriaus žibintų, 4 skirtingų dydžių, šių gražių žibintai gali padaryti, kad puikus fonas, spalvingas popierius žibintai gali pridėti atmosferą patalpose ar lauko renginiai.

4, Spalvotas Popierius Žibintai: Dekoratyvinis popierius popierius žibintai yra balta, raudona, žydra, Citrina, žalia šias nuostabias spalvas gali gyvinti savo interjero ir pagražinti savo nuotaiką, pridėti gyvenimo prasmė ir džiaugtis gyvenimu.

Kūrybiškų ir Įdomių PASIDARYK pats: Jūs galite piešti ant popieriaus žibintų pagal savo idėjas ir dekoracijas savo stilių.Taip pat galite įterpti mini LED šviesos viduje žibintų, kad kiekvieną kartą, daugiau ryškus. * LED žibintai neįskaičiuotos.

Lengva naudoti: Pakabinti juos iš gyvenamųjų patalpų, lubų, veranda, medžių šakas.Azijos žibintai pagaminti iš aukščiausios kokybės popierius ir metalo skliausteliuose, gali būti saugomi su savo sulankstomas funkcija, lengvai surenkami ir išardomi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai