Aukštos Kokybės Aliuminio Laikiklis Motociklui, Reguliuojama Vairo Sklendė Stabilizatorius Tiktų HONDA CBR650F CBR650 F CBR 600-2019

Aukštos Kokybės Aliuminio Laikiklis Motociklui, Reguliuojama Vairo Sklendė Stabilizatorius Tiktų HONDA CBR650F CBR650 F CBR 600-2019

p177568

Nauja

Yra sandėlyje

€17.65 €17.48
Vnt.

Žymos: paveikslas " honda cbr 600 f, vyras wasp kostiumas, cbr600f lauktuvės, stering savivartis, dviračių saddlebag, pakoja honda cbr 600 f, cbr650, cbr650f dangtis, honda cbr 600 f, vairo amortizatorius honda cbf 600.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Sveiki draugai, jei jūs norite nusipirkti rinkinį, amortizatoriai ir laikikliai, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums atnaujintą kainą.Arba sekite mus, mes turime išskirtines nuolaidas pasekėjų, taip pat paskelbti pasekėjų išskirtinių kuponų, laikas nuo laiko.

Produkto informacija:

100% Brand New

HONDA CBR650F 2014-2019

Šis produktas gali veiksmingai sumažinti rider nuovargio, šalina galvos purtymas, ir padidinti juosmens greitis.

Atsargumo priemonės:

-Po įdiegimo, pasukite galvą, kad labai teisinga ir labai kairėje patikrinti, jei yra pakankamai vietos, vairo amortizatorius veikla, ar ne.

-patikrinkite, ar valdymo sklendė ir jos kit pasiekti motociklo arba alyvos bakas.jei jie tai padarys, ar kambaryje yra nepakankama, pereiti valdymo sklendė horizontaliai į tinkamą vietą.

Pastaba:

-Lengva įdiegti, nr. instaliavimo instrukcijos.

-Įsitikinkite, ar jis tinka jūsų motociklą prieš perkant.

-Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

-Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, ačiū!

Jei jis yra patogus, prašome rinkti mūsų parduotuvėje, kad geriau gauti naujo produkto informacija ir reklaminė informacija.

Kaip nuotraukoje parodyta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai