100/250ml Elektros Česnakai Švīts Mini USB Įkrovimo Belaidžio Smulkintuvas Chopper Daržovių Čili mėsmalė, Virtuvės Įrankiai

100/250ml Elektros Česnakai Švīts Mini USB Įkrovimo Belaidžio Smulkintuvas Chopper Daržovių Čili mėsmalė, Virtuvės Įrankiai

p17781

Nauja

Yra sandėlyje

€5.39 €3.02
Vnt.

Žymos: prekės ženklo vadovo, maisto procesorius, fizz užsklanda soda, smulkintuvas žolė, česnakas, cutter svogūnas, česnakai malūnėlis, chopper svogūnas, česnakų smulkintuvas, sidabro česnakai čioperis, česnakai masher.

Aprašymas:

【Mini Nešiojamieji Maisto Smulkintuvą】: 2020 Naujausias elektrinį maisto smulkintuvą,Powered by USB, įkraunama.Paspauskite mygtuką viršuje automatiškai maišykite maistą.

1.100/250ml,su 3 aštrūs peiliai, tai ca pjaustyti česnakai, imbieras, pipirai, daržovės, vaisiai,mėsa ir t.t.Ir su elektros funkciją, sutaupyti jūsų laiką ir išleisti savo rankas.Mažas chopper yra taip pat lengvai galite parduotuvėje.

2.Lengva valyti,taurės kūno ir dangtelis yra atskirti, peiliukai gali būti pašalintas iš taurės kūno ir plauti tiesiogiai.

3.Aukštos kokybės Skeltuvas, Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, PP, PC medžiagos, maisto kokybės taurės organizmui, netoksiškas plastiko, saugu, kurių sudėtyje yra maisto.Geras produktas, mama, žmona, profesionalūs virėjai.

Tipas:Mėsmalė

Spalva:Žalia Rausva, Balta

Talpa:100ml/250ml

Galia:30W

Pakuotė:

1*Česnakas Čioperis

1*USB Kabelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai