Pyragas Grandiklis, Tortas Šukos Apledėjimo Sklandžiau Plastiko Sawtooth Polisher Dekoravimo, Putėsiai Sviesto, Grietinėlės Tortas Krašto Įrankiai(6 VNT.)

Pyragas Grandiklis, Tortas Šukos Apledėjimo Sklandžiau Plastiko Sawtooth Polisher Dekoravimo, Putėsiai Sviesto, Grietinėlės Tortas Krašto Įrankiai(6 VNT.)

p178166

Nauja

Yra sandėlyje

€9.19 €6.71
Vnt.

Žymos: abėcėlė pyragas, abėcėlė silicio, sviestas pelėsių, abėcėlė saldainiai, sviestas pelėsių, kiaušinių viryklė forma, žemės riešutų (arachių), abėcėlė pelėsių, abėcėlė formos, abėcėlė pelėsių šokolado.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

6 GABALUS TORTO STRIUKAS: Sukurti savo tortą kraštas su tiek daug dizaino ir stilių(12 tekstūra) jums patinka, kaip jūsų tortas atrodo.Tai yra puikus tortas dekoravimo priemones ir net pyragai, bandelės, pjoviklis.Taip pat,Išsaugoti Savo Pinigus!

Prietaisas: Sukurti savo tortą krašto 12 dizaino ir stilių jums patinka, kaip jūsų tortas atrodo.galima naudoti bet kokią kombinaciją.Tai yra puikus tortas dekoravimo priemones ir net pyragai, bandelės, pjoviklis."PASIDARYK pats" stiliaus skirtingų pyragaičių daugiau įdomus.

Svarbiausias KOKYBĖS MEDŽIAGOS:Pagaminta iš saugių medžiagų, ir šių skreperiai yra lengva valyti ir supjaustyti sklandžiai, be menčių krašto.Kas daugiau, šie plastikiniai įrankiai yra pagaminti pakankamai storas, kad galima plauti indaplovėje, o ne prarasti savo formą ar pavyzdį.

LENGVA NAUDOTI:Gražią išvaizdą, patvarus ir už prieinamą kainą.Saldus dalykas, pažvelgti į jam valgyti torto jums asmeniškai rankų darbo.Prabangus apdailos ir lygaus paviršiaus, be spragų, kurios leidžia lengvai palikti pelėsių .Daro jūsų virtuvės kūriniai išlaikyti gerą formą.

Nurodymai naudojimui: Prieš naudojimą: Prašome jį valyti su vandenyje ar neutraliu plovikliu ir nuvalykite minkšta šluoste; naudoti: su torto formos tortas ratas, efektas bus geresnis; Po naudojimo: Prašome jį valyti su vandenyje ar neutraliu plovikliu ir nuvalykite minkšta šluoste; Laikyti vėsioje ir sausoje aplinkoje.

Spalva:Mėlyna

Medžiaga:plastikas

Dydis:Apie 21.7x7cm

Pakuotės Turinys:

6* kremas striukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti .Taigi jūsų pinigai nebus į mūsų sąskaitą.Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai