Pėdsakai Handprints Rašalo Pagalvėlę, Safe Acid-Free No-netvarka Inkpad Kūdikių Kūdikių AUG889

Pėdsakai Handprints Rašalo Pagalvėlę, Safe Acid-Free No-netvarka Inkpad Kūdikių Kūdikių AUG889

p178612

Nauja

Yra sandėlyje

€2.95 €1.77
Vnt.

Žymos: įspausti antspaudas, nemokamas pristatymas į saudo arabija, medžiaga antspaudas, logotipą antspaudas, scrapbook stamp, gėlių gumos antspaudas, antspaudas stamp, kulka leidinys antspaudas, vokietijos antspaudas, vaikai antspaudas.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Pėdsakus Handprints Rašalo Pagalvėlę, Safe Acid-Free No-netvarka Inkpad Kūdikių Kūdikių AUG889

Aprašymas: Savybės:

1. Paketų sąrašas - 1 x Kūdikių Pėdsaką & Handprint Rašalo Pagalvėlę ir 2 x Popieriaus

2. Puikiai tinka kūdikių – Premium ink žada ne išnyks, arba prarasti savo apibrėžimą.Plius, jis neturi ingredientų, – tik grynas rašalo tai 100% saugu naudoti ant kūdikio odos ir ekologiška.

3. Jokios netvarkos, jokio streso – Mes siūlome ne-netvarka rašalo švari, lengva, vientisą patirtį.Kai jūsų mažai vienas paliko savo ženklą puslapyje, be likučių liko ant savo kojų ar rankų.

4. Malonumas mama-į-bus ne baby shower – Palikti onesides, kad kiti svečiai ir padovanok dovaną jie prisimena.Kūdikis niekada augti iš po visus!Patrauklus, unikalus pakuotės dizainas, puikiai tinka dovanų teikimas.

5. Handprint & Pėdsaką inkpad Naujai Mergaičių ir Berniukų, Unikalus Baby Shower Dovanų Rinkinys kūdikiams.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: inkpad kūdikių

Pakuotės turinys: 1 inkpad + 2 dokumentus

Dydis: 9.3*6.5*2.2 CM

Medžiaga: PVC

Amžius: skirtas 0-6 mėnesių kūdikiams

Komplektą Sudaro: 1 x inkpad

2 x dokumentus

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai