Rankomis Austi Animacinių Filmų Liūtas Kabinti Papuošalų Medvilninių Siūlų Audimo Gyvūnų Galvos Papuošalas Vaikų Kambario Sienos Kabo

Rankomis Austi Animacinių Filmų Liūtas Kabinti Papuošalų Medvilninių Siūlų Audimo Gyvūnų Galvos Papuošalas Vaikų Kambario Sienos Kabo

p178824

Nauja

Yra sandėlyje

€11.72 €9.25
Vnt.

Žymos: vroom sienų apdaila, goth kawaii kambario dekoro, kambario dekoracija derliaus priedai, didelis dramblys dekoras, audinys, sienos lipdukas, hawaiana kambario dekoro, rotango medžio dekoro, kabo dekoro eglės, dekoro namai.

Aprašymas:

Medžiaga: gražus Rankų darbo papuošalai, pagaminti iš medvilninių siūlų pynimo pridėti pobūdžio ir žavesio, bet sienos savo namuose su šiuo austi sienos kabo.

Rankų darbo: Ryškių spalvų, elegantiškas ir universalus, tai sienos kabo yra geras pasirinkimas, sezoninio ir švenčių dekoravimo, ar childs kambaryje ar vaikų darželio.

Mielas animacinių filmų gyvūnų galvos sienos kabo gali pritraukti vaikų dėmesį.Tinka visų rūšių namų stilių, kuris yra gera dovana, kuri gali būti skiriamas vaikams.

Ji gali pritraukti vaikų dėmesį ir taip pat tai yra gera dovana, kuri gali būti skiriamas vaikams.

Platus Paskirtis: Puikiai tinka kūdikių, vaikų darželio, vaikų kambario, svetainės, miegamojo, bendrabučio kambarį, butą, galerija ir fonas, dekoracijos.

Specifikacija:

Elemento tipas: Liūtas kabo dekoro

Spalva: Khaki

Stilius: #03, #05

Medžiaga: Medvilnės siūlų pynimo

Dydis: 60x60cm

Taikoma: Vaikų darželio, vaikų kambario, svetainės, miegamojo

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrąjį daiktų spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Lion kabo dekoro

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai