Norėdami Pašalinti Raukšles Išnyks Tamsius Ratilus Drėkina 42 ℃ Pastovios Temperatūros Aukšto Dažnio Vibracijos Mini Akių Masažo Priemonės

Norėdami Pašalinti Raukšles Išnyks Tamsius Ratilus Drėkina 42 ℃ Pastovios Temperatūros Aukšto Dažnio Vibracijos Mini Akių Masažo Priemonės

p179071

Nauja

Yra sandėlyje

€13.18 €9.88
Vnt.

Žymos: sportiškas moteris, 4 baterijos vibratorius, g sportas, dildo formos, lytis sportas.

Naudojimo instrukcijos: 1. Ilgai paspauskite 2S maitinimo mygtuką, kad įjungti ir išjungti mašiną, trumpas paspauskite norėdami perjungti raudona ir mėlyna, raudona lemputė mirksi po maitinimo, masažo galvutė yra šildomas, ir raudona šviesa yra visada, kai temperatūra pasiekia.

2.Galia-valstybės, smart jutiklis prasideda, ir jis suvibruos su vienu paspaudimu.Kai akių masažas galvos ir galvanizavimo indukcijos zonos uodegos liesti žmogaus kūną, tuo pačiu metu, mašina vibruoti, vibracijos dažnis yra 12000 kartų per minutę. 3. Šis produktas negali dirbti, kai mokesčių, raudonos šviesos bus toliau "flash" kai mokesčių, ir mėlyna šviesa visada bus, kai ji yra pilnai įkrauta.

4. Šis produktas gali būti protingai priminė, kai baterija yra maža, raudona lemputė ir toliau mirksi greitai, prašome įkrovimo laiku.

5. Šis produktas gali protingai atpažinti žmogaus kūno indukcija.Jei jis aptinka, kad jis nebuvo vartojamas 2 minučių, ji gali automatiškai išjungti, siekiant padidinti produkto baterija ir saugos .

Funkcinės savybės:

1. Aukšto dažnio microseism, fototerapija ir šilumos perdavimo yra integruota.Naudojant odos priežiūros produktus, ji turi galingą poveikį odos priežiūrai, suteikia odai spinduliavimo, pilnas elastingumą.

2.Raudona ir mėlyna šviesa remonto odos

3.42 ℃ pastovios temperatūros šildymo režimą

4.USB įkrovimo režimą, lūpų dydžio, lengva nešiotis

5.12,000 aukšto dažnio micro-vibracijos masažai per minutę, įsijungia fibroblasts į dermos, padidina kolageno ir remontas elastinių skaidulų.Pašalinti tamsius ratilus , Pašalinti akių raukšles.

6.Šilumos akių masažo galvutės sukuria šilumos pastovi temperatūra 40°C, pažadina miegantį odos, ir daro odą įmonė, lygi ir elastinga.

Produkto savybės: Akių masažo / Pašalinti tamsius ratilus / Pašalinti akių raukšles / Anti-senėjimo

Pakavimo sąrašas: 1 * Akių Massager

1 * Instrukcija

1 * Įkrovimo Kabelis

Produkto parametrai:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai