Kėdžių Dangose Žakardo Spandex Elastingas Audinys Slipcover Atveju Pagalvėlė Padengti Vestuvių Viešbučio Pokylių Valgomasis 1/2/4/6 Vnt

Kėdžių Dangose Žakardo Spandex Elastingas Audinys Slipcover Atveju Pagalvėlė Padengti Vestuvių Viešbučio Pokylių Valgomasis 1/2/4/6 Vnt

p179541

Nauja

Yra sandėlyje

€2.17 €1.08
Vnt.

Žymos: kėdė padengti ruožas, baras, kėdės, taburetės, kėdė slipcover, kūdikių booster seat valgomasis kėdė, žakardo modelis kėdės apima, spandex kėdė padengti sulankstomos kėdės, kūdikių elf, audinio sofos apmušalai, rankos valgomasis kėdės apima, koralų pokylio kėdžių dangose.

Dydis: Atkaltės aukštis: 45-60 cm, sėdynės ilgis ir plotis 40-50 cm

Spalva:Parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: 92% polyester 8% spandex

Paketas apima: 1/2/4/6pcs x Kėdės Apima

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio ir spandex medžiagų.Minkšti ir patogūs sėdėti, stabdžių kartus, nr. lyginimo reikalaujama.

Stretch Medžiaga, audinys atsigaus greitai, saugiai su įsiūta-į elastinga apvadą.

Pilna Kalėdų šventė elementai ,suteikia jūsų seną ar negraži kėdutė, šiltas ir juokingas naujas atrodo, gražus dekoro jūsų valgomasis kėdės.Taip pat gali užkirsti kelią jūsų kėdės iš rašinėti arba pet nulio ir bite.

Mašina ir rankomis skalbti, lengva valyti ir plauti.

Jis gali būti naudojamas, kėdė viešbutis,vestuvių puotą,pietūs, susitikimas,šventės,ceremonijos,šeimos valgomasis apdailos ir kt.

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.RUSAI turi suteikti mums visą vardą, nes iš rusijos post politikos

Vežimas ir Pristatymas

1.Paskolai.lt Standartinis Pristatymas:Apie 10-35 Darbo Dienų atvykti

2.ePacket: Apie 15-35 Darbo Dienų atvykti,

3.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Darbo Dienų atvykti.

4.DHL:Apie 5-15 Darbo Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai