180Pcs Elektros Laidais Jungtys, varžtinius Gnybtus, Lengvai Tvist Dėl Jungtis

180Pcs Elektros Laidais Jungtys, varžtinius Gnybtus, Lengvai Tvist Dėl Jungtis

p179823

Nauja

Yra sandėlyje

€9.22
Vnt.

Žymos: xr "iphone" carlino apima.

Saugiai & Efektyviai: Į liepsną shell teikia saugos ir izoliacija, kai laidų, iš anksto sukimo viela yra ne reikia.Saugiai prisijungti laidus be litavimo ar elektros juostos, nr. įrankiai būtini.Kūgio formos pavasario traukti laidus į jungtis ir prisukimo, pavasarį įterpti užtikrinti stabilų ryšį, kai darbo laidų projektai.

Penkių Spalvų Kodais: Būti penkių spalvų kodais asortimentas, pilka, mėlyna, oranžinė, geltona ir raudona jungtys, asorti dydis tinka daugumai elektros laidų, projektų ir programų, puikus be savo elektros jungties rinkinys!

Programos: tvist dėl elektros jungtys yra puikus namų kino teatro, garsiakalbio laidą, stere instaliacijos, automobilių, jūrų laidų projektus, househould laidų projektus, komercinės arba gyvenamosios paskirties programų ir kt.

Lengva Sotrage: Mūsų prisukama vielos jungtis asortimentas supakuoti į suskirstyti talpinimo išlaikyti skirtingų vielos jungtys atskirai.Covenient saugojimo ir naudojimo.

Savybės:

Nereikia iš anksto sukimo viela, litavimo ar elektros juostos, nr. įrankiai būtini.

Kūgio formos pavasario traukti laidus į jungtis ir prisukimo.

Asorti dydis tinka įvairių elektros laidais gabaritai, labai, be jūsų elektros jungties rinkinys.

Puikiai tinka namų kino teatro, garsiakalbio laidą, stere instaliacijos, automobilių, jūrų laidų projektus, househould laidų projektus, komercinės arba gyvenamosios paskirties programų ir kt.

Maksimali Vardinė Įtampa: Pilka, Mėlyna ir Oranžinė (300 Voltų), Geltona ir Raudona (600 V)

Spalva: picture spalva

medžiaga: plastikas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai