Darbalaukio Medvilnės Ir Lino Saugojimo Krepšys Namų Vazonas Krepšelį Mini Saugojimo Krepšys Kabo Augalų Sodinti Vazoninių Kabo Krepšys

Darbalaukio Medvilnės Ir Lino Saugojimo Krepšys Namų Vazonas Krepšelį Mini Saugojimo Krepšys Kabo Augalų Sodinti Vazoninių Kabo Krepšys

p18012

Nauja

Yra sandėlyje

€9.42 €5.56
Vnt.

Žymos: sma aušintuvas krepšiai, didelis krepšys krepšys, bonsai, krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, pot, sac a main femm, tous vystyklų krepšys, basketball molten, gėlių parama, krepšelis sodinamoji.

Logistikos Laiku Aprašymas:

* Jei norite siųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti prancūzų sandėlyje.

* 7-14 dienų, Jungtinėse amerikos valstijose, 7-15 dienų Ispanijoje, 5-12 dienomis Prancūzijoje ir Vokietijoje, ir 3-9 dienomis Jungtinėje Karalystėje.

* Jungtinės amerikos valstijos: USPS yra apie 5 12 dienų, daugiausia 10 dienų

* CA: Iš Kinijos, tai yra atliekama per pardavėjo pristatymas metodas, daugiausia per savo klientų aptarnavimo apie 15 dienų,

* Jungtinė Karalystė, Vokietija: "Hermes" ("Hermes") maždaug nuo 3 iki 8 dienų

* AS: mail apie 5-13 dienų

* ES: CTT-tai apie 5-14 dienų, dauguma jų yra apie 8-10 dienų

* JI: Ji išleido apie 5-15 dienomis ""

* (Konkretaus atvykimo laiko, yra tema logistikos terminą, mes pristatysime jums kaip galima greičiau, būkite kantrūs)

Detalus Aprašymas:

* Medžiaga: Medvilnės ir Lino

* Dydis: 13*10cm

* Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Išryškinti Aprašymas:

[Multi-purpose]: Tai saugojimo krepšys tinka saugoti, skustuvai, sauskelnės, žaislai, kosmetika, kojinės, įrankius bei kitus smulkius objektus.

[- Erdvės taupymas]: saugojimo krepšys gali būti sulankstyti lengva laikyti.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip greitaeigis laivas krepšelį arba sienos montuojamas šiukšliadėžės.Jeigu norite, yra dirbtinis krepšius.

[Įvairiomis progomis]: mielas mažai krepšelyje yra plačiai naudojamas miegamieji, vonios kambariai, virtuvės, kambarių ir pan.Ypač ji gali būti naudojama kaip gėlių vazonas stovi ir gali būti pakabinti ant sienos, kad jūsų kambarys gražesnė.Jūs galite pakabinti jį bet kur jums patinka, sienos saugojimo krepšys "pasidaryk pats".

Dalių Sąrašas:

2/4*Saugojimo krepšys + sieninio laikiklio

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai