4pcs Dulkių Medicininė Celiulito Puodeliai PVC Galvą Stiklo Siurbimo Kinų Medicinos Dulkių Massger Skardines, Šeimos Terapija, Akupunktūra Jar

4pcs Dulkių Medicininė Celiulito Puodeliai PVC Galvą Stiklo Siurbimo Kinų Medicinos Dulkių Massger Skardines, Šeimos Terapija, Akupunktūra Jar

p180432

Nauja

Yra sandėlyje

€26.90 €13.46
Vnt.

Žymos: senovės medicininė terapija, farmacijos stiklainių, rose red jar, storio stiklo medicininė rinkinys, vyrai dulkių medicininė, stiklo gamykla terariumai, pirštu lytis, bell jar, apparril dulkių terapija, taurės siurbimo terapija.

Savybės:

1.Priimti medicininė terapija skatinti kraujo apyvartą ir išsiųsti šalčio ir drėgmės kasdien rūpintis sveikata. 2.Lanksti sutirštės silikono kamuolys gali būti lengvai suspaudus pasiekti geresnių vakuumo efektą iš karto, patvarus, ilgą laiką naudoti. 3.Nuimamas ir nuimamas dizainas daro valymo vėjas už geresnį higienos, taip pat išsaugoti savo vietos saugojimo patogumas. 4.Aukštos kokybės stiklas leidžia sklandžiai krašto ir subtilus kūrinys, geriau medicininė komfortą be kenkia jūsų odai. 5.Visiškai 4 dydžio pokyčiai gydyti įvairias kūno dalys su saugoma vieta, lanksti, kad naudoti pagal savo poreikius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silocone+Stiklas ar silikono +PVC Spalvos: Mėlyna,rožinė,Rožė,Juoda,Ruda,Žalia...(Kaip Nuotraukoje Parodyta) Kiekis: 4Pcs/Set Aukštis(Su Kamuoliu): 96mm PVC Puodelis dydis:#1, #2, #3, #4 Puodelio Dugno Išorinis Skersmuo: 19mm(#1), 29mm(#2), 29mm(#3), 39mm(#4) Puodelio Dugno Vidinis Skersmuo: 9mm(#1), kaip 14mm(#2), kaip 14mm(#3), 25mm(#4) Taurės aukštis:45mm(#1), 55mm(#2), 55mm(#3), 65mm(#4) Akiniai taurės Dydis: #1, #2, #3, #4 Puodelio Dugno Išorinis Skersmuo: 15mm(#1), 25mm(#2), 36mm(#3), 52mm(#4) Puodelio Dugno Vidinis Skersmuo: 9mm(#1), kaip 14mm(#2), 22 mm(#3), 36mm(#4)

Kaip Naudoti?

1. Nuvalykite odą, taikyti tinkamas aliejus ant odos(priklauso nuo to, pagal Asmeninius poreikius). 2. Imti vakuuminio įrenginio medicininė ir tiksliai nustatyti kūno taškų. 3. Išmetimo dalis medicininė dujų ir paspauskite jį ant odos, kad būtų elgiamasi. 4. Po 10-15 minučių, paspauskite silikono vadovas medicininė mašina, pašalinti medicininė mašina ir jį valyti,Laikyti sausoje vietoje, už kito naudojimo.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.Dėkojame už jūsų supratimą!

Paketų sąrašo:

4 vnt Medicininė puodeliai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai