Dviračių Nuoma Įrankių Remonto Rinkinys 11 1 Dviračio Remonto Įrankių Rinkinys " Raktas Atsuktuvas Grandinės Anglies plieno dviračių Daugiafunkcis Įrankis

Dviračių Nuoma Įrankių Remonto Rinkinys 11 1 Dviračio Remonto Įrankių Rinkinys " Raktas Atsuktuvas Grandinės Anglies plieno dviračių Daugiafunkcis Įrankis

p18086

Nauja

Yra sandėlyje

€2.52 €1.67
Vnt.

Žymos: 29 anglies mtb, kūgio raktas, dviračių multi įrankis, dviračio varžtą, parkas įrankis, antikvariniai grandinės pertraukiklis, spenelių raktas, grandinės kamščiatraukis, anglies pluošto remonto komplektas, anglies mtb.

Savybės: Pagaminti iš vientiso plieno medžiaga, ji yra stipri ir patvari. 11-In-1 dizainas, puikus dviračių remonto įrankių rinkinys iš vieno gabalo.Su visuotinės grandinės įrankį, veržliaraktis ir atsuktuvas Visas funkcijas kartu, ride savo dviratį su šia įrankių fin jei reikia.Kompaktiškas, nešiojamas imtis aplink jus.

Aprašymai: Lankstymo dizainas, lengvas ir patogus laikymas.Jis taip pat gali padaryti, pagrindiniai priežiūros darbai, gali būti naudojamas kaip kasdienis buities įrankis.Tai yra labai svarbi priemonė, dviratininkų pertraukos žemyn takas.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Anglies Plienas Dydis: 85x48x10mm Spalva: silver & black

Pakuotė: 1 x Dviračių Remonto Rinkinys

Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai