2021 Vyno Butelio Atidarytuvas Nustatyti Oro Slėgio Vakuumo Raudonojo Vyno Kamštis Alaus Dangtelio Atidarytuvas Kamščiatraukis Kamščius Iš Priemonė Nerūdijančio Plieno Pin

2021 Vyno Butelio Atidarytuvas Nustatyti Oro Slėgio Vakuumo Raudonojo Vyno Kamštis Alaus Dangtelio Atidarytuvas Kamščiatraukis Kamščius Iš Priemonė Nerūdijančio Plieno Pin

p181297

Nauja

Yra sandėlyje

€1.93 €1.14
Vnt.

Žymos: ametistas nerūdijančio plieno, aušintuvas taurė, naujovė vyno aksesuarai, kamštis vyno, nerūdijančio plieno išsiplėtimo indas, butelio atidarytuvas automatinis operatorius, vyno kamščiatraukis, kamščiatraukis rinkinys, alaus karabinai įrankis, auksinis kamštis vyno atidarytuvas.

Savybės:

1. Šie Vyno aksesuarai yra pagaminti iš aukštos kokybės cinko lydinys & nerūdijančio plieno.Tvirtas, patvarus ir maisto klasės, kokybės.Ar ši yra sau ar dovana, tai truks visą gyvenimą.

2. Tai puiki dovana pasirinkimas bet vyno mėgėjams Motinos Diena, Tėvo Diena, housewarming, gimtadienis, šventė, vestuvės ar jubiliejus.

3. Kompaktiškas ir lengvas, nešiojamieji, kurių reikia imtis bet kur, kaip jums patinka.

4. Mūsų vyno dovanos vyno mėgėjams ateina supakuota elegantiškoje atveju, kad ne tik veikia kaip dekoratyvinis gabalas, bet taip pat suteikia jums paprastas būdas išlaikyti vyno aksesuarai organizuoja ir daro juos lengviau atlikti.

5. Šio vyno dovanų rinkinys-tai puikus pasirinkimas visiems, kurie nori, kad sklandžiai ir greitai atidaryti butelių, išvėdinti vyno, ir uždaryti buteliai, išlaikyti šviežią be jokių hassles įspūdį svečiams ir mėgautis savo gėrimų.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 3.3*14*16cm

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai